Το μικρότερο drone στον κόσμο

Tuesday, January 10, 2023

Δεν είναι μυστικό ότι τα micro-drones είναι διασκεδαστικά να πετούν λόγω των ευκίνητων ελιγμών τους, της γρήγορης ταχύτητας και της ευκολίας ελιγμών τους. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούν να εξοπλιστούν με κάμερα όπως τα μεγαλύτερα drones της αγοράς. Μερικά δεν έχουν καν κάμερα. Γι' αυτό «το μικρότερο drone του κόσμου» είναι εκπληκτικό. Όχι μόνο έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός micro drone, αλλά μερικά έχουν  και πλεονεκτήματα αεροφωτογράφησης που δεν έχουν άλλα micro drones.

Το «μικρότερο drone του κόσμου» έχει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών. Είναι πανκατευθυντικό, που σημαίνει ότι μπορεί να στρίψει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση καθορίσετε υπό συνθήκες τηλεχειρισμού. Και έχει τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας, οι πελάτες μπορούν είτε να το πετάξουν με χαμηλή ταχύτητα είτε να πετάξουν με πλήρη ταχύτητα.

Λόγω του μικρού του μεγέθους είναι σε θέση να είναι άνετο ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους.

Λόγω της εξαιρετικής σταθερότητας πτήσης και της ικανότητάς του να αιωρείται και να αναστρέφεται, το «μικρότερο drone του κόσμου» είναι πολύ χρήσιμο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων χειριστή του drone. Επιπλέον, τα φώτα LED που είναι εγκατεστημένα στο drone του επιτρέπουν να πετάει τη νύχτα, ώστε οι πελάτες να μπορούν να τραβούν φωτογραφίες ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.