Pocket 2 κάμερα τσέπης

Δεν υπάρχει απόθεμα 
Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

Σε μέγεθος τσέπης
Μικρή κάμερα, μεγάλες στιγμές
Το DJI Pocket 2 ταιριάζει τέλεια στο χέρι, την τσάντα ή την τσέπη σας, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε. Όταν το ταξίδι σας ξεκινά ή κάτι τραβήξει ξαφνικά το μάτι σας, το Pocket 2 είναι έτοιμο να τα καταγράψει όλα.

 • €266.12
παλιά τιμή : €302.41 , κερδίζετε  €36.29
 • 12 % έκπτωση 
 • Βάρος 
  0.5 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.OS.00000146.01
 • UPC/ISBN
  6941565906410

Σε μέγεθος τσέπης και εξαιρετικά φορητό, η DJI Pocket 2 είναι μια μικροσκοπική κάμερα που σας επιτρέπει να καταγράφετε μόνοι σας αξέχαστες στιγμές. Εξοπλισμένο για σταθεροποίηση της κίνησης και λήψη ευκρινών φωτογραφιών και ομαλά βίντεο, το Pocket 2 σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε μαγικά στο χέρι.

Το DJI Pocket 2 θέλει ξεκάθαρα να είναι η επιλογή σταθερής κάμερας για vloggers και περιστασιακούς κινηματογραφιστές. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει τους σκληροπυρηνικούς βιντεογράφους. Τελικά, το μάτι που βλέπει τα πάντα είναι μια κάμερα 64MP με αισθητήρα τύπου smartphone – πόση ποιότητα μπορείτε να περιμένετε; Τούτου λεχθέντος, όταν συνδυάζετε αυτόν τον αισθητήρα με την ικανότητα του DJI στη σταθεροποίηση και την παρακολούθηση αντικειμένων, κάτι πολύ ιδιαίτερο καταλήγει να συμβαίνει.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις πρόσφατες κυκλοφορίες της μάρκας, θα ξέρετε ότι η DJI έχει απορρίψει το «Osmo» από τα προϊόντα καταναλωτικής ποιότητας όπως το DJI OM Mobile 4 smartphone. Έτσι, το DJI Pocket 2 είναι η άμεση συνέχεια του DJI Osmo Pocket και η γενική ιδέα και στα δύο είναι η ίδια: μια φωτογραφική μηχανή σταθεροποιημένη με αντίζυγο τοποθετείται πάνω από ένα ραβδί που κρατιέται στο χέρι.
Τι νέο υπάρχει αυτή τη φορά; Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει αυτός ο αισθητήρας 64 MP, που έχει αυξηθεί από τα 12 MP στο DJI Osmo Pocket. Ο αισθητήρας 1/2,3 ιντσών του Osmo Pocket έχει επίσης επισκιαστεί από έναν πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα 1/1,7 ιντσών στο νέο DJI Pocket 2. Μεγαλύτεροι αισθητήρες γενικά σημαίνουν καλύτερη απόδοση, όπως αποδεικνύεται από το πρόσφατο drone υψηλής ποιότητας, το εξαιρετικό DJI Air 2S.
Πιστεύετε ότι τελειώσαμε; Ξανασκέψου το; υπάρχει βίντεο HDR, μεγαλύτερο εύρος ISO, βελτιωμένη λήψη ήχου, λήψη αργής κίνησης σε Full HD – και μετά υπάρχουν τα αξεσουάρ.

Πάρτε το Creator Combo και ένα εξωτερικό ασύρματο μικρόφωνο, πλήρες με παρμπρίζ, είναι η πιο πολύτιμη προσθήκη. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει επίσης φακό εξαιρετικά ευρυγώνιο, πόδια τρίποδων, Do-It-All Handle – που διαθέτει υποδοχή μικροφώνου για επιλογές ήχου τρίτων – καθώς και θήκη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ασύρματο μικρόφωνο που περιλαμβάνεται διαθέτει υποδοχή μικροφώνου, επομένως οι επιλογές για ασύρματο ήχο είναι εκτεταμένες. Όλα αυτά μαζί την καθιστούν μια από τις καλύτερες κάμερες YouTube.


Όσο υπέροχα και αν φαίνονται όλα μέχρι στιγμής, όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, το DJI σκοντάφτει εκεί που κάνουν τα περισσότερα smartphone – δυναμικό εύρος και απόδοση χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, η μικρή οθόνη αφής μπορεί να είναι άβολη, ωστόσο, προσφέρει μια ευπρόσδεκτη προεπισκόπηση αυτού που τραβάτε.

Όλα αυτά καθιστούν το DJI Pocket 2 το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του, αν και έχει σαφείς περιοχές για βελτίωση. Ένα DJI Pocket 3 με αισθητήρα 1 ιντσών; Εγγραφείτε μας

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμηλού κόστους, δεδομένου ότι ο αισθητήρας στο smartphone σας μπορεί κάλλιστα να είναι καλύτερης ποιότητας από αυτόν στο DJI Pocket 2. Αλλά αυτό που δεν μπορεί να κάνει το smartphone σας είναι να σταθεροποιήσει μηχανικά τη λήψη σας, να σας ακολουθήσει και να επωφεληθεί από την εξωτερική ασύρματη εγγραφή (εκτός συσκευασίας). Το πόσο αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σημασία για εσάς θα υπαγορεύσει πόσο ελκυστικό είναι το Pocket 2 ως πακέτο.

DJI Pocket 2
Συσκευή χωρίς σταθεροποίηση αντίζυγου

Σχεδιασμός και αντοχή

Ελαφρύ και άνετο στο κράτημα
Προεπισκόπηση οθόνης και έλεγχος χειριστηρίου
Συμβατό με τρίποδα

Το εξαιρετικά συμπαγές DJI Pocket 2 διαθέτει ένα αντίζυγο 3 αξόνων στο τιμόνι, πάνω από ένα ραβδί που φιλοξενεί όλο του το μυαλό, την μπαταρία και αυτή την οθόνη καλωσορίσματος. Κρατήστε τη βάση, καδράρετε τη λήψη σας στην οθόνη 1 ιντσών του και τραβήξτε για όσο διάστημα η μπαταρία σας επιτρέπει στο πολύ ελαφρύ, άνετο στο κράτημα gadget 117 g – δεν υπάρχει κίνδυνος κούρασης των χεριών εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να το στηρίξετε σε ένα τρίποδο, που περιλαμβάνεται στο πακέτο Creator Combo.

Τα κουμπιά λειτουργίας και εγγραφής βρίσκονται κάτω από την οθόνη του DJI Pocket 2 και υπάρχει ένα νέο κουμπί λειτουργίας στο πλάι. Ενώ μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε το gimbal μέσω του κουμπιού λειτουργίας, μόνο το κουμπί λειτουργίας που είναι τοποθετημένο στο πλάι μπορεί να το απενεργοποιήσει – βολικό για την αποφυγή τυχαίας απενεργοποίησης κατά την κυκλική λειτουργία.

Υπάρχει μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος του Pocket 2, αν και όταν είναι τοποθετημένο σε τρίποδο, θα θέλετε να συνδέσετε το gimbal σε ένα τηλέφωνο μέσω ενός προσαρμογέα γενικής θύρας που σύρεται ανάμεσα στην οθόνη και τα κουμπιά. Στο κουτί Pocket 2 περιλαμβάνονται μικροί προσαρμογείς Lightning και USB-C που χωρούν σε αυτήν την υποδοχή για εύκολη σύνδεση τηλεφώνου και εξαγωγή βίντεο.

Η ύπαρξη φυσικής σύνδεσης σημαίνει ότι είναι ταχύτερη και πιο αξιόπιστη κατά τη μεταφορά βίντεο 4K σε σχέση με την ασύρματη μεταφορά – όπως βιώνουμε σε τόσες πολλές κάμερες δράσης. Ωστόσο, οι προσαρμογείς χάνονται εξαιρετικά εύκολα.

Εάν βλέπετε τον εαυτό σας να φωτογραφίζει και να φορτίζει ταυτόχρονα το Pocket 2 ενώ βρίσκεται σε τρίποδο, επιλέξτε το Creator Combo. Η βάση στήριξης τρίποδων που περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο καλύπτει τη θύρα USB-C. Ωστόσο, χτυπήστε τη λαβή Do-It-All και βάλτε στον εαυτό σας μια επιπλέον θύρα USB-C στο πίσω μέρος.

Η σκληρή πλαστική θήκη που συνοδεύει το DJI Pocket 2 είναι μια σφιχτή, ασφαλής εφαρμογή. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε λίγο πιο εύκολα αν αισθανθείτε μια επικείμενη πτώση, χάρη στο Drop Aware. Αυτό είναι το προληπτικό μέτρο της DJI που αντιλαμβάνεται μια πτώση και κλειδώνει το αντίζυμο για να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά. Δεν είναι ακόμα μια κάμερα δράσης όπως η GoPro Hero 9 Black, αλλά είναι μια εξαιρετική προσθήκη για όσους αναζητούν μηχανικά σταθεροποιημένο βίντεο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Εξαιρετικό face-tracking
Εύχρηστη ασύρματη εγγραφή ήχου
Υποστήριξη εφαρμογών για smartphone Android και iOS
Μπορείτε να σκεφτείτε το DJI Pocket 2 ως δύο κάμερες σε μία. Η πρώτη είναι μια σταθεροποιημένη κάμερα για βιντεολόγια. Ο δεύτερος είναι ένας χειριστής κάμερας, σταθερός στη θέση του, που σας ακολουθεί καθώς συνομιλείτε, περπατά στην κουζίνα σας, κάνει βιντεολόγια την ημέρα σας, μαγειρεύει μια καταιγίδα ή κάνει ό,τι είναι αυτό που κάνουν οι βιντεολόγες αυτές τις μέρες.

Το πρώτο πράγμα είναι το πρώτο – ως σύστημα αντίζυγο, το DJI Pocket 2 τριών αξόνων χειρίζεται τις βόλτες και τα ταλαντευόμενα σαν πρωταθλητής. Σίγουρα, θα μπορούσατε να σηκώσετε μια κάμερα δράσης, αλλά υπάρχει αυτό το μικρο-τρέμουλο που εμφανίζεται όταν το κούνημα εξομαλύνεται. Το Pocket 2 δεν περιέχει αυτά. Εναλλακτικά, γιατί να μην αποκτήσετε ένα αντίζυγο smartphone; Αυτό θα απασχολούσε το τηλέφωνό σας και η απόδοση διαφέρει από κινητό σε κινητό. Με τη σειρά του, υπάρχει σίγουρα ένα μέρος για αυτήν τη φοβιτσιάρικη μικρή φωτογραφική μηχανή σε ένα ραβδί.

Υπάρχουν τρεις κύριες λειτουργίες: Ακολούθηση (η κάμερα παραμένει οριζόντια), Κλίση κλειδωμένη (απενεργοποιημένη περιστροφή πάνω/κάτω) και λειτουργία FPV (πλήρες εύρος κίνησης). Οι διαφορές δεν είναι αμέσως εμφανείς, επομένως θα συνιστούσαμε ένα απόγευμα με μερικά φλιτζάνια καφέ, πηδώντας γύρω από τον κήπο ή το σαλόνι σας πριν το κάνετε πραγματικά για μια φωτογράφηση.

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και απελευθερώνεται η παρακολούθηση αντικειμένων του DJI Pocket 2, καθώς και ο ευκολότερος έλεγχος της εναλλαγής λειτουργίας, των πανοραμμάτων και της χειροκίνητης λήψης. Και αν θέλετε να πάρετε το Creator Combo, θα έχετε ακόμα περισσότερα πράγματα να παίξετε, ειδικά όταν πρόκειται για εξαιρετικά ευρεία λήψη χάρη στον φακό με κλιπ – στηρίζοντας το Pocket 2 επάνω στο mini-pod – και εξωτερική εγγραφή ήχου.

Πανόραμα υψηλής ευκρίνειας

πάρε όλο το βουνό με πανόραμα 180 ή όλη την παρέα σου σε μια ομαδική selfie με ένα Πανόραμα 3x3. Δεν θα πιστεύετε πώς μια τόσο μικρή κάμερα μπορεί να τραβήξει μια τόσο μεγάλη λήψη.

 

Active Track 3.0

Ανεξάρτητα από το πώς κινείστε, το pocket 2 κρατά εσάς και τους φίλους σας στο πλάνο με το Active Track 3.0

TimeLapse

Το TimeLapse σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τις ώρες σε δευτερόλεπτα.

Το MotionLapse προσθέτει ομαλή κίνηση της κάμερας.

Το HyperLapse σάς επιτρέπει να διασχίζετε τον χρόνο.

Και με τα επιπλέον περιφερειακά του Creator Combo διευρύνεις ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές του!

Στο κουτί • Κατασκευαστής
  DJI
 • Γενικά
  .............................
 • Μοντέλο
  DJI Pocket 2
 • Διαστάσεις
  124.7×38.1×30 mm
 • Βάρος
  117 g
 • Μηχανισμός Σταθεροποίησης
  .............................
 • Σταθεροποίηση
  3-αξόνων
 • Ελεγχόμενο Εύρος Κίνησης
  Pan: -230° to +70°
  Tilt: -100° to +50°
  Roll: ±45°
 • Μηχανικό Εύρος Κίνησης
  Pan: -250° to +90°
  Tilt: -180° to +70°
  Roll: ±90°
 • Μέγιστη Ταχύτητα Κλίσης (tilt)
  120°/s
 • Γωνιακή Απόσβεση Κραδασμών
  ±0.005°
 • Κάμερα
  ..............................
 • Αισθητήρας
  1/1.7” CMOS
  Αποτελεσματικά Εικονοστοιχεία: 64 MP
 • Φακός
  Οπτικό Πεδίο: 93° f/1.8
  Ισοδύναμης Μορφής: 20 mm
 • Εύρος ISO
  Φωτογραφία: 100-6400 (16 MP), 100-3200 (64 MP)
  Βίντεο: 100-6400
  Αργή Κίνηση: 100-3200
 • Ταχύτητα Κλείστρου
  8-1/8000 s
 • Μέγιστη Ανάλυση Εικόνας
  9216×6912 pixels
 • Λειτουργίες Φωτογραφίας
  Μονή Φωτογραφία: 16 MP, 64 MP
  Αντίστροφη Μέτρηση: 3, 5, 7 s
  Πανοραμικές: 3×3, 180°
 • Λειτουργίες Καταγραφής Βίντεο
  4K Ultra HD: 3840×2160 @ 24/25/30/48/50/60 καρέ
  2.7K: 2720×1530 @ 24/25/30/48/50/60 καρέ
  FHD: 1920×1080 @ 24/25/30/48/50/60fps καρέ
 • Αναλύσεις Υψηλής Ποιότητας
  2.7K: 2720×1530 @ 24/25/30 καρέ
  FHD: 1920×1080 @ 24/25/30 καρέ
  Ισοδύναμης Μορφής: 38 mm
 • Λειτουργίες Βίντεο
  Βίντεο
  Υψηλής Ανάλυσης Βίντεο
  Βίντεο Από Φωτογραφίες Με Παρέλευση Χρόνου
  Motionlapse
  Hyperlapse
 • Βίντεο Από Φωτογραφίες Με Παρέλευση Χρόνου
  Αριστερά προς Δεξιά
  Δεξιά προς Αριστερά
  Προσαρμοσμένη κίνηση (4 σημεία μέγιστο)
 • Αργή Κίνηση
  1080p/120 καρέ (for 4x)
  1080p/240 καρέ (for 8x)
 • Μέγιστος Ρυθμός Μετάδοσης Βίντεο
  100 Mbps
 • Υποστηριζόμενα Αρχεία Συστήματος
  FAT32 (≤32 GB)/exFAT (>32 GB)
 • Αρχείο Φωτογραφίας
  JPEG/DNG
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας 

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης 

Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν αγόρασαν 

 • Osmo Mobile 4 Combo ( OM 4 )
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  Osmo Mobile 4 Combo ( OM 4 )

  • €116.93
 • DJI Pocket 2 Creator Combo
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  DJI Pocket 2 Creator Combo

  • €415.32
 • DJI Mini 2 Fly More Combo
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  DJI Mini 2 Fly More Combo

  • €499.19
 • DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery

  Μόνο 7 τεμάχια σε απόθεμα 
  • €46.00
 • DJI Mini 2 360° Propeller Guard
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  DJI Mini 2 360° Propeller Guard

  • €20.16