Osmo Action 4 Standard Combo

Μόνο 3 τεμάχια σε απόθεμα 
Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

Αισθητήρας 1/1,3″ & Απεικόνιση χαμηλού φωτισμού
10-bit & D-Log M Color Performance
Ανθεκτική στο βαθύ ψύχος και μακροχρόνια διάρκεια ζωής της μπαταρίας
4K/120fps & 155º Ultra-Wide FOV
Μαγνητική γρήγορης απελευθέρωσης & εγγενές κάθετο βίντεο
360° HorizonSteady
Αδιάβροχο έως 18μ
Διπλές έγχρωμες οθόνες αφής

 

 • €297.58
παλιά τιμή : €378.23 , κερδίζετε  €80.65
 • 21 % έκπτωση 
ποσότητα :  
 • Βάρος 
  0.7 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.OS.00000269.01
 • UPC/ISBN
  6941565965073

Κάμερα δράσης με την καλύτερη ποιότητα εικόνας στην κατηγορία της.

Ανάψτε τη Δράση

Αποτυπώστε την ακατέργαστη απόλαυση κάθε στιγμής με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και απαράμιλλη ευελιξία, ακόμα και όταν τα φώτα χαμηλώνουν. Το Osmo Action 4 δίνει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν συγκίνηση να τα καταγράψουν όλα, να μοιραστούν τη βιασύνη και να δώσουν τον τόνο.


Αισθητήρας 1/1,3 ιντσών και εκπληκτική απεικόνιση χαμηλού φωτισμού

Απελευθερώστε τη δύναμη κάθε pixel όταν εγγράφετε με το Action 4. Ένα ευρύ διάφραγμα f/2,8 και μέγεθος εικονοστοιχείου ισοδύναμου 2,4 μm προσφέρουν λήψεις με λεπτομέρεια από την ανατολή του ηλίου έως τη δύση του ηλίου και μετά. Η Osmo Action 4 έχει μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας 1/1,3 ιντσών από τον προκάτοχό του. Με ένα ισοδύναμο μέγεθος ενός εικονοστοιχείου 2,4 μm, η Osmo Action 4 προσφέρει πλάνα με ελάχιστο θόρυβο τόσο σε κινούμενες όσο και σε σκηνές χαμηλού φωτισμού.

10-bit & D-Log M Color Performance 

Η λειτουργία χρώματος D-Log M 10 bit σάς προσφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και ένα ευρύτερο δυναμικό εύρος για να παίξετε στη δημοσίευση.  Το D-Log M έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική βιντεοσκόπηση. Ενισχύει το δυναμικό εύρος σε περιβάλλοντα υψηλής αντίθεσης ή πολύχρωμα (όπως ανθισμένους κήπους). Επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαβάθμιση των χρωμάτων κατά τη διάρκεια της μετά την επεξεργασία, αποτυπώνοντας την ουσία της σκηνής. Το βάθος χρώματος 10 bit επιτρέπει ομαλότερη μετάβαση χρώματος χωρίς διακριτές αλλαγές βημάτων.

Έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει ένα ευρύ δυναμικό εύρος από τον αισθητήρα και τα χρώματα κατανέμονται ομοιόμορφα, ώστε τα φωτεινά και τα σκοτεινά μέρη του βίντεο να έχουν μεγαλύτερη πιστότητα και ευκρίνεια. Δεν είναι LUT, αλλά βίντεο χαμηλότερης αντίθεσης με επίπεδο χρωματικό προφίλ, το οποίο είναι εξαιρετικό για την επέκταση των επιλογών μετά την επεξεργασία.

Ανθεκτικό στο βαθύ πάγωμα & μακράς διαρκείας διάρκεια ζωής μπαταρίας 160 λεπτά. Υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση

Με περισσότερες από 2,5 ώρες χρήσης, μην χάνετε ποτέ τίποτα. Όταν τελικά χρειαστεί να επαναφορτίσετε, η γρήγορη φόρτιση σας καλύπτει. Σε μόλις 18 λεπτά, φορτίστε έως και 80%. Ενεργοποιήστε την κάμερα ξανά και επιστρέψτε στη δράση.

4K/120 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Οι καλύτερες κινήσεις αξίζουν βουτυρώδη slo-mo. Γι' αυτό η Action 4 έχει 4K UHD 120fps, δίνοντάς σας μια εύκολη επιλογή να παραμορφώσετε το χρόνο και να τα απολαύσετε όλα.

155º Υπερευρεία γωνία

Η εξαιρετικά ευρυγώνια 155° αποτυπώνει επίσης μια εκτεταμένη θέα του περιβάλλοντός σας κατά τη διάρκεια της κίνησης, δημιουργώντας έντονο οπτικό αντίκτυπο και βυθίζοντάς σας σε απέραντα τοπία κατά την εγγραφή τοπίων.

Σταθεροποίηση κατάστασης


360º HorizonSteady


Το HorizonSteady χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο σταθεροποίησης της DJI για να διορθώνει τα κουνήματα για οποιαδήποτε οριζόντια περιστροφή (360°) και να κλειδώνει σε επίπεδο ορίζοντα σε κάθε καρέ, ανεξάρτητα από το πώς είναι τοποθετημένη ή φορεμένη η κάμερα. Σας επιτρέπει να τραβάτε ομαλά και σταθερά πλάνα είτε κάνετε ποδήλατο σε ανώμαλους δρόμους είτε κάνετε καρτ γύρω από μια πίστα. Το HorizonSteady 360º ξεπερνά την απλή σταθεροποίηση της κάμερας δράσης, διορθώνοντας τις οριζόντιες κλίσεις σε οποιαδήποτε γωνία, ανεξάρτητα από το πόσες ανατροπές, περιστροφές ή στροφές κατεβαίνουν.

Σχεδιάζετε κάτι λιγότερο ακραίο; Δοκιμάστε το HorizonBalancing για διόρθωση οριζόντιας κλίσης έως ±45º.


RockSteady 3.0


Το Osmo Action 4 χρησιμοποιεί την τεχνολογία RockSteady 3.0 για τη σταθεροποίηση του πλάνα. Αυτή η τεχνολογία Ηλεκτρονικής Σταθεροποίησης Εικόνας (EIS) υλοποιείται αυξάνοντας την ταχύτητα κλείστρου, αναλύοντας τις εικόνες που τραβήχτηκαν από τον αισθητήρα CMOS και αντισταθμίζοντας κόβοντας τις άκρες αυτών των εικόνων. Με αυτόν τον τρόπο, πολλαπλά πλαίσια επικαλύπτονται και τελικά συνδυάζονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι ευκρινές, καθαρό και εκτεθειμένο με ακρίβεια.

Adios, κούνημα κάμερας. Το RockSteady 3.0 εγχέει σταθεροποίηση υγρού στα πλάνα POV σας, ακόμη και όταν κάνετε λήψη 4K/120fps.

Βαθμονόμηση θερμοκρασίας χρώματος


Ένας προηγμένος αισθητήρας θερμοκρασίας χρώματος εξασφαλίζει αληθινούς τόνους σε εξωτερικούς, εσωτερικούς και υποβρύχιους χώρους για χρώματα που βγαίνουν κατευθείαν από την κάμερα.

Vivid Underwater

Η εφαρμογή  DJI Mimo μπορεί τώρα να συγχρονίσει οπτικές πληροφορίες από τον αισθητήρα θερμοκρασίας χρώματος της Action 4 για λεπτομέρειες που ανοίγουν τα μάτια κάτω από τα κύματα.

Οταν είσαι έτοιμος

Συνθλίψτε κάθε όριο

Τα όρια έπρεπε να συντριβούν και το Action 4 είναι η κάμερα δράσης που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό με αμέτρητα χαρακτηριστικά που είναι τόσο ισχυρά όσο και διαισθητικά.

Απεριόριστη δημιουργικότητα, διαισθητικός έλεγχος

Μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης
Ο μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης του Action 4 σάς επιτρέπει να αλλάζετε τα πράγματα γρήγορα όταν το απαιτεί η στιγμή.Εγγενής κάθετη λήψη

Πηγαίνετε κάθετα με ευκολία και ευελιξία. Το οριζόντιο-κάθετο προστατευτικό πλαίσιο σάς επιτρέπει να τραβάτε κατακόρυφα πλάνα χωρίς απώλειες σε δευτερόλεπτα.


Διπλές οθόνες αφής

Οι δύο αδιάβροχες οθόνες αφής κάνουν την περιστροφή της κάμερας δράσης για προσαρμογές παραμέτρων κατά τη διάρκεια των selfies, της εναλλαγής λειτουργίας ή της αναπαραγωγής βίντεο παρελθόν.


Προσαρμοσμένες λειτουργίες και κουμπί γρήγορης εναλλαγής

Λειτουργίες όπως το SnapShot διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις μεγαλύτερες στιγμές. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά στις συντομεύσεις C1-C5 και εναλλάξτε τις λειτουργίες εν κινήσει με το κουμπί Γρήγορης εναλλαγής και τις φωνητικές προτροπές.


Ισχυρή ισχύς, συμπαγής μορφή


18m Αδιάβροχο

Βουτήξτε μέσα με αυτοπεποίθηση και απολαύστε εύκολη λειτουργία ακόμα και με βρεγμένα χέρια. Το Action 4 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε βάθη έως και 18 μέτρα χωρίς θήκη.

Χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή απόδοση

Ο ανθεκτικός στο παγετό σχεδιασμός μπαταρίας επιτρέπει στη δημιουργικότητά σας να ευδοκιμήσει, ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται παγωμένα. Απολαύστε έως και 150 λεπτά εγγραφής σε θερμοκρασίες έως -20°C (-4°F).


Αφαίρεση ραβδιού AI Selfie

Με την αναβαθμισμένη λειτουργία InvisiStick, αφαιρέστε το selfie stick από τις λήψεις σας σε ένα ευρύτερο φάσμα σεναρίων για μια εντυπωσιακή προοπτική.


Τηλεχειριστήριο GPS Bluetooth
& Αθλητικό Στίβο

Τραβήξτε ολόκληρη την εικόνα με το τηλεχειριστήριο GPS Bluetooth. Καταγράψτε και ενσωματώστε δεδομένα όπως ταχύτητα, κλίση, επιτάχυνση και πολλά άλλα για βίντεο που παρουσιάζουν κάθε πτυχή του εκπληκτικού.

Έξυπνες λειτουργίες

 Ανυψώστε την ατμόσφαιρα. Διευρυμένες επιλογές εγγραφής

Από δυναμικές λήψεις με κρυστάλλινο ήχο έως απρόσκοπτες δυνατότητες μετά την επεξεργασία, το Action 4 είναι φτιαγμένο για να καταγράφει την άκρη του ξυραφιού σε αθλήματα με γρήγορο ρυθμό.

Στερεοφωνική Ηχογράφηση

Μείωση θορύβου περιβάλλοντοςΤο Action 4 είναι εξοπλισμένο με τρία μικρόφωνα για πανκατευθυντική εγγραφή με βελτιωμένη πιστότητα ήχου. Ένα κρυφό μικρόφωνο στο κάτω μέρος της κάμερας δράσης, καθώς και το προηγμένο λογισμικό μείωσης θορύβου ανέμου, σας προσφέρουν καθαρό ήχο ακόμα και σε σενάρια με άνεμο ή γρήγορη κίνηση.
* Χρησιμοποιήστε ακουστικά για πλήρη εμπειρία.

Ασύρματο μικρόφωνο


Το Action 4 είναι συμβατό με το DJI Mic, το οποίο έχει εμβέλεια μετάδοσης έως και 250 μέτρα. Το Action 4 μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλα εξωτερικά μικρόφωνα χρησιμοποιώντας καλώδιο Type-C έως 3,5mm.
* Χρησιμοποιήστε ακουστικά για πλήρη εμπειρία.Ζωντανή ροή Wi-Fi

Το Action 4 υποστηρίζει ζωντανή ροή μέσω Wi-Fi ή του hotspot του τηλεφώνου σας. Απλώς επιλέξτε την προτιμώμενη πλατφόρμα και την ανάλυση που προτιμάτε και συνδεθείτε με τον κόσμο σας.

Χρησιμοποιήστε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για να διατηρήσετε την κάμερα δράσης φορτισμένη σε μεγαλύτερες ροές για να εξασφαλίσετε μια αδιάκοπη μετάδοση.


 

Φωνητική αλληλεπίδραση


Φωνητική προτροπήΠατήστε στιγμιαία το κουμπί Γρήγορης εναλλαγής και η κάμερα θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα λειτουργία λήψης. Ακόμα κι αν οι οθόνες δεν είναι ορατές, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία. 

Φωνητικός έλεγχοςΔοκιμάστε το Voice Control όταν τα χέρια σας είναι κατειλημμένα. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές φωνητικές εντολές για μια διασκεδαστική δημιουργική διαδικασία χωρίς χέρια.

Timecode Sync

Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία timecode του Action 4, μπορείτε να συγχρονίσετε πλάνα από πολλές κάμερες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά την επεξεργασία.


Ολοκληρωμένα αξεσουάρ

Αξεσουάρ που Ενισχύουν

Διαισθητικά και υπερπρακτικά νέα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για να κάνουν οποιοδήποτε σενάριο υψηλών οκτανίων πολύ πιο δυναμικό.

 

In the Box

 • Κατασκευαστής
  DJI
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας