Osmo Action 3 Standard Combo

Δεν υπάρχει απόθεμα 
Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

Ανακαλύψτε γιατί η Osmo Action 3 Standard Combo είναι η πιο συναρπαστική λύση και θα είναι η αγαπημένη σας κάμερα δράσης για όλες τις αποδράσεις σας. Ζήστε τις περιπέτειες της ζωής που ανεβάζουν την αδρεναλίνη όπως ποτέ άλλοτε.

 • €298.38
 • Βάρος 
  0.5 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.OS.00000220.01
 • UPC/ISBN
  6941565943743

Η Osmo Action 3 Standard Combo της DJI είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά καμερών δράσης της εταιρείας. Προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών σε ανταγωνιστική τιμή, καθιστώντας την έναν ισχυρό ανταγωνιστή για όποιον θέλει να αποτυπώσει τις περιπέτειές του σε βίντεο υψηλής ποιότητας.

Η Osmo Action 3 είναι σχεδιασμένη για τοποθέτηση, με το εξωθημένο ορθογώνιο σχήμα της και το φακό της που ακολουθεί το σχεδιασμό της μακρόχρονης σειράς GoPro Hero. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη μπροστά, μεγάλη οθόνη αφής πίσω και σύστημα τοποθέτησης γρήγορης αποσύνδεσης, καθιστώντας το συμβατό με βάσεις GoPro.

Το σύστημα αποσπώμενου κλιπ τοποθέτησης επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση της κάμερας από το ένα σημείο στο άλλο. Παρόλο που η κάμερα δεν συνοδεύεται από υποδοχή τρίποδα φωτογραφικού τύπου, περιλαμβάνει πλευρικά σημεία στερέωσης, που επιτρέπει τον κάθετο προσανατολισμό της κάμερας για εγγραφή 9:16.

Η φωτογραφική μηχανή έχει μέγεθος παλάμης και είναι αδιάβροχη χωρίς την ανάγκη εξωτερικής θήκης, με αντοχή πίεσης βάθους έως και 16 μέτρων (52 ft) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι επίσης ανθεκτική, με μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί Gorilla Glass που καλύπτει το φακό της, για να αντέχει πτώσεις από ύψος 1.5 μέτρων.

Το Osmo Action 3 διαθέτει ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας με  δύο κουμπιά, το Power/Mode στο πλάι του και το Record στο πάνω μέρος, ενώ οι οθόνες αφής χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή των υπόλοιπων ρυθμίσεων. Η διεπαφή διαθέτει  ορατά εικονίδια για τις αλλαγές της ανάλυσης και του ρυθμού καρέ και σάρωση για την εναλλαγή μεταξύ εγγραφής, αναπαραγωγής και μενού. Οι φωνητικές εντολές λειτουργούν επίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να λένε Start Recording (Έναρξη εγγραφής) ή Stop Recording (Διακοπή εγγραφής) για τον έλεγχο της κάμερας.

Η κάμερα τροφοδοτείται από μια μπαταρία διάρκειας 75 λεπτών, η οποία μπορεί να καταγράφει συνεχώς βίντεο 4K60 χωρίς υπερθέρμανση. Μπορεί να φορτιστεί εντός της κάμερας μέσω μιας θύρας φόρτισης USB-C. Για όσους επιθυμούν παρατεταμένους χρόνους εγγραφής, το Adventure Kit περιλαμβάνει την κάμερα, τρεις μπαταρίες και μια θήκη USB-C που χωράει και φορτίζει τρεις μπαταρίες ταυτόχρονα.

Για την ενεργοποίηση της κάμερας, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή DJI Mimo, η οποία είναι διαθέσιμη ως δωρεάν λήψη σε συσκευές Android και iPhone. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται επίσης και για ενημερώσεις υλικού και λογισμικού.

Η ποιότητα βίντεο της Osmo Action 3 είναι εντυπωσιακή, με αισθητήρα τύπου 1/1,7 για φωτογραφίες 12MP και βίντεο 4K120 με ήχο. Η κάμερα υποστηρίζει εφέ αργής κίνησης, ακόμη και κατά την επεξεργασία σε χρονογραμμή 60p, με διαθέσιμο εφέ αργής κίνησης 4x σε 4K και 2,7K και 4x ή 8x σε 1080p. Η σταθεροποίηση RockSteady της DJI σταθεροποιεί αποτελεσματικά τις λήψεις που γίνονται με το χέρι και μπορεί να διατηρήσει τον ορίζοντα στο ίδιο επίπεδο ακόμη και αν η κάμερα έχει κλίση 45 μοιρών. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης time-lapse, τόσο από σταθερή θέση της κάμερας όσο και με κίνηση, διαθέσιμη σε 4K.


Η κάμερα λατρεύει τις ακραίες συνθήκες, τόσο σε επίπεδο θερμοκρασίας όσο και σε επίπεδο στεγανοποίησης. Το σέρφινγκ, το σκι και η λίγη κολύμβηση με αναπνευστήρα γίνονται όλα με εξαιρετική αίσθηση: Μπορείτε να το κατεβάσετε σε βάθος 16 μέτρων χωρίς πρόσθετο αδιάβροχο περίβλημα και η κάμερα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως -20ºC (-6ºF). Είναι επίσης ανθεκτικό σε πτώση σε περίπου 1,5 μέτρα (πέντε πόδια).

Κάμερα δράσης 4K/120 καρέ ανά δευτερόλεπτο
Κάθε στιγμή μπορεί να γίνει αποκορύφωμα. Κινηματογραφήστε σε κάμερα δράσης έως και 4K/120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και αποτυπώστε εμπειρίες με δυναμικές, απίστευτα απαλές λεπτομέρειες.

155° Super-Wide FOV
Οι ευκαιρίες είναι ορθάνοιχτες. Ένα εξαιρετικά ευρύ FOV κάνει κάθε σκηνή πιο ελκυστική, καθηλωτική και αξέχαστη.

Βαθμονόμηση θερμοκρασίας χρώματος
Ζήστε με αληθινά χρώματα. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας χρώματος της Action 3 προσαρμόζει έξυπνα την ισορροπία λευκού και την αυτόματη έκθεση για χρώματα υψηλής ακρίβειας, ακόμη και σε περίπλοκα περιβάλλοντα φωτισμού, όπως κατά την κατάδυση ή την ελεύθερη κατάδυση βαθιά κάτω από την επιφάνεια.

Βάθος χρώματος 10 bit
Αγκαλιάστε πιο πλούσιες χρωματικές λεπτομέρειες και απολαύστε μεγαλύτερη ευελιξία κατά την ταξινόμηση χρωμάτων. Η κάμερα παρέχει βάθος χρώματος 10 bit* που μπορεί να καταγράψει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, παρέχοντας περισσότερες φυσικές διαβαθμίσεις χρώματος και διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες για περισσότερες επιλογές στο post-production.

4K HDR
Καταγράψτε τις λεπτομέρειες τονισμού-σκιάς σταθερά. Το βίντεο HDR μπορεί να επαναφέρει τις λεπτομέρειες επισήμανσης και σκιάς και η λειτουργία βάθους χρώματος 10 bit είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ακόμη και σε σενάρια υψηλής αντίθεσης, όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου, η κάμερα μπορεί να καταγράφει βίντεο 4K με μεταβάσεις φυσικού φωτισμού και πλούσιες χρωματικές λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία σταθεροποίησης για να εξαλείψετε αποτελεσματικά το κούνημα της κάμερας, διατηρώντας τις λεπτομέρειες της εικόνας σε κίνηση.

RockSteady 3.0
Μια νέα γενιά έξυπνου αλγόριθμου σταθεροποίησης τροφοδοτεί την τελευταία έκδοση του RockSteady EIS, η οποία μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά το κούνημα της κάμερας προς όλες τις κατευθύνσεις. Υποστηρίζει τη χρήση κατά την εγγραφή έως και 4K/120fps Action Camera, παρέχοντας μια σταθερή και καθηλωτική οπτική γωνία πρώτου προσώπου.

HorizonSteady
Αυτή η έξυπνη λειτουργία σταθεροποίησης βοηθά στην εξάλειψη του κουνήματος της κάμερας προς όλες τις κατευθύνσεις και ακόμη και οριζόντια διορθώνει την κλίση σε οποιαδήποτε γωνία. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα μπορούν να παραμείνουν οριζόντια οριζόντια, ακόμη και μέσα από μεγάλα χτυπήματα και περιστροφές 360°. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το HorizonBalancing, το οποίο διορθώνει την κλίση οριζόντια εντός ±45° και υποστηρίζει την εγγραφή σταθερών βίντεο 4K/60fps.

InvisiStick για σκι
Η εφαρμογή DJI Mimo ξεκλειδώνει τη δύναμη του smartphone σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Action 3. Χρησιμοποιεί υπολογιστικό νέφος και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να εξαλείψει το selfie stick για σενάρια σκι και σνόουμπορντ, δίνοντάς σας εκπληκτικά πλάνα που μοιάζει σαν να τραβήχτηκε από επαγγελματία .

Καταγράψτε τα πάντα σταθερά
Η Δράση 3 υιοθετεί τον έξυπνο αλγόριθμο σταθεροποίησης επόμενης γενιάς της DJI. Ακόμα κι αν η κάμερα περιστρέφεται 360°, οι εικόνες παραμένουν σταθερές οριζόντια.

Ultra HD με Super-Πλατύ οπτικό πεδίο.
Ένα οπτικό πεδίο 155° χωρίς παραμόρφωση σε συνδυασμό με 4K/120fps [1] κάνει όλες τις δυναμικές σας στιγμές να φαίνονται φυσικές, καθαρές και εξαιρετικά ομαλές.
150 λεπτά σε -20° C (-4° F)
Το Action 3 παρέχει μέγιστο χρόνο λειτουργίας 160 λεπτών [2] και μέγιστο χρόνο λειτουργίας 150 λεπτών σε θερμοκρασίες -20° C (-4° F) [3] για ισχυρή απόδοση χειμώνα-καιρού.
Κάθετη βάση γρήγορης απελευθέρωσης
Ο σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης επιτρέπει γρήγορες εναλλαγές σε κάθετη λήψη συν αντίσταση κρούσης με ισχυρή μαγνητική δύναμη και εγκοπή τοποθέτησης. [4]
Ενισχυμένη αδιάβροχη ικανότητα.
Το σώμα της κάμερας είναι ανθεκτικό, πλήρως βελτιστοποιημένο και αδιάβροχο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι τα 16 μέτρα [5] χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον αξεσουάρ.
1. Ο υψηλός ρυθμός καρέ 120 fps ισχύει για προδιαγραφές βίντεο 1080p, 2,7K 16:9 και 4K 16:9.
2. Δοκιμάστηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον 25° C (77° F) κατά την εγγραφή βίντεο 1080p/30fps με το EIS απενεργοποιημένο και τις δύο οθόνες απενεργοποιημένες και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως αναφορά.
3. Δοκιμάστηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον -20° C (-4° F) κατά την εγγραφή βίντεο 1080p/30fps με απενεργοποιημένο το EIS και τις δύο οθόνες απενεργοποιημένες και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως αναφορά.
4. Για να αποφύγετε ζημιά, μην χτυπάτε, μην συνθλίβετε ή ρίχνετε αυτό το προϊόν.
5. Πριν από τη χρήση, κλείστε το κάλυμμα της μπαταρίας και το κάλυμμα της θύρας, και επίσης σφίξτε το προστατευτικό κάλυμμα φακού. Συνιστάται η τοποθέτηση της αδιάβροχης θήκης για μακροχρόνιες υποβρύχιες λήψεις ή κατά τη λήψη σε περιβάλλοντα με υψηλή πίεση ή πρόσκρουση νερού. Το Osmo Action 3 και η αδιάβροχη θήκη του έχουν αδιάβροχη βαθμολογία IP68. Μην χρησιμοποιείτε την κάμερα σε θερμές πηγές και μην την εκθέτετε σε διαβρωτικά υγρά.
 • Κατασκευαστής
  DJI
 • Γενικά Χαρακτηριστικά
  ......................................
 • Διαστάσεις
  70.5×44.2×32.8 mm
 • Βάρος
  145 g
 • Στεγανότητα
  10 μέτρα χωρίς Αδιάβροχη Θήκη, 60 μέτρα με Αδιάβροχη Θήκη
 • Αριθμός Μικρόφωνων
  3
 • Οθόνη Αφής
  Μπροστινή Οθόνη: 1.4 ίντσες 326 ppi 320×320
  Πίσω Οθόνη: 2.25 ίντσες 326 ppi 360×640
  Μπροστά/Πίσω Φωτεινότητα οθόνης: 750±50 cd/m²
 • Υποστηριζόμενες microSD Cards
  microSD (έως 256 GB)
 • Προτεινόμενες microSD Cards
  Προτεινόμενα Μοντέλα:
  SanDisk Extreme 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3
  SanDisk Extreme Pro 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3
  Kingston Canvas Go!Plus 64GB UHS-I Speed Grade 3
  Kingston Canvas Go!Plus 128GB UHS-I Speed Grade 3
  Kingston Canvas React Plus 64GB UHS-II Speed Grade 3
  Kingston Canvas React Plus 128GB UHS-II Speed Grade 3
  Kingston Canvas React Plus 256GB UHS-II Speed Grade 3
  Samsung Pro Plus 256GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3
 • Κάμερα
  ...................................
 • Αισθητήρας
  1/1.7 ίντσες CMOS
 • Φακός
  Οπτικό Πεδίο: 155°
  Μέγεθος Διαφράγματος: f/2.8
  Εστίαση: 0.3 m to ∞
 • Εύρος ISO
  Φωτογραφία: 100-12800
  Βίντεο: 100-12800
 • Ταχήτητα Ηλεκτρονικού Κλείστρου
  Φωτογραφία: 1/8000-30 s
  Βίντεο: 1/8000 s στο όριο των καρέ ανά δευτερόλεπτο
 • Μέγιστη Ανάλυση Φωτογραφίας
  4000×3000
 • Ζουμ
  Ψηφιακό Ζουμ
  Φωτογραφία: 4x
  Βίντεο: 2x (> 60fps), 3x (≤ 60fps, HorizonSteady On), 4x (≤ 60fps, HorizonSteady Off)
  Αργή Κίνηση /Βίντεο Από Φωτογραφίες Με Παρέλευση Χρόνου: Μη Διαθέσιμο
 • Λειτουργίες Φωτογραφίας
  Μονή Φωτογραφία: 12 MP
  Χρονική: Off/0.5/1/2/3/5/10 s
 • Βίντεο
  4K (4:3): 4096×3072@24/25/30/48/50/60 καρέ
  4K (16:9): 3840×2160@100/120 καρέ
  4K (16:9): 3840×2160@24/25/30/48/50/60 καρέ
  2.7K (4:3): 2688×2016@24/25/30/48/50/60 καρέ
  2.7K (16:9): 2688×1512@100/120 καρέ
  2.7K (16:9): 2688×1512@24/25/30/48/50/60 καρέ
  1080p (16:9): 1920×1080@100/120/200/240 καρέ
  1080p (16:9): 1920×1080@24/25/30/48/50/60 καρέ
 • Αργή Κίνηση
  4K: 4x (120 καρέ)
  2.7K: 4x (120 καρέ)
  1080p: 8x (240 καρέ), 4x (120 καρέ)
 • Hyperlapse
  4K/2.7K/1080p: Auto/×2/×5/×10/×15/×30
 • Βίντεο Από Φωτογραφίες Με Παρέλευση Χρόνου
  4K/2.7K/1080p@30fps
  Διαστήματα: 0.5/1/2/3/4/5/6/7/8/10/13/15/20/25/30/40 s
  Διάρκεια: 5/10/20/30 λεπτά, 1/2/3/5 ώρες, ∞
 • Εγγραφή Βίντεο Υψηλής Ανάλυσης
  4K (16:9): 3840×2160@24/25/30 καρέ
  2.7K (16:9): 2688×1512@24/25/30 καρέ
  1080p: 1920×1080@24/25/30 καρέ
 • Σταθεροποίηση
  EIS:
  RockSteady 3.0
  RockSteady+
  HorizonBalancing
  HorizonSteady
 • Μέγιστος Ρυθμός Μετάδοσης Βίντεο
  130 Mbps
 • Υποστηριζόμενα Αρχεία Συστήματος
  exFAT
 • Αρχείο Φωτογραφίας
  JPEG/RAW
 • Αρχείο Βίντεο
  MP4 (H.264/HEVC)
 • Εσωτερική Μνήμη
  Η κάμερα δεν διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, αλλά η χωρητικότητα αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί με την τοποθέτηση κάρτας microSD.
 • Έξοδος Ήχου
  48 kHz; AAC
 • Μπαταρία
  .....................................
 • Τύπος
  LiPo 1S
 • Χωρητικότητα
  1770 mAh
 • Ενέργεια
  6.8 Wh
 • Τάση
  3.85 V
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας
  -20° to 45° C (-4° to 113° F)
 • Θερμοκρασία Φόρτισης
  5° to 40° C (41° to 104° F)
 • Χρόνος Λειτουργίας
  160 λεπτά
 • Συνδεσιμότητα
  .........................................
 • Εύρος Συχνότητας Λειτουργίας Wi-Fi
  2.400-2.4835 GHz
  5.150-5.250 GHz
  5.725-5.850 GHz
 • Wi-Fi Πρωτόκολλο
  802.11 a/b/g/n/ac
 • Ένταση Σήματος (EIRP) Wi-Fi
  2.4 GHz: < 16 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
  5.1 GHz: < 14 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
  5.8 GHz: < 14 dBm (FCC/CE/SRRC)
 • Εύρος Συχνότητας Λειτουργίας Bluetooth
  2.400-2.4835 GHz
 • Ένταση Σήματος (EIRP) Bluetooth
  < 4 dBm
 • Bluetooth Πρωτόκολλο
  BLE 5.0
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας 

Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν αγόρασαν