Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Ελπίζουμε να βρείτε την ιστοσελίδα μας χρήσιμη, ευχάριστη και προσβάσιμη. Παρακαλούμε, διαβάστε τους παρακάτω βασικούς κανόνες και όρους χρήσης με τους οποίους λειτουργεί η παρούσα ιστοσελίδα.  Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι το να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συνεπάγεται την άμεση συμφωνία σας να ακολουθήσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μη συνεχίσετε την περιήγηση ή την οποιαδήποτε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Η  εταιρεία μας μπορεί να ανακεφαλαιώσει, ανανεώσει ή διαφοροποιήσει το περιεχόμενο της παρούσης συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.  Περιηγούμενοι ή χρησιμοποιούντες την παρούσα ιστοσελίδα αφού παρέλθουν οι αλλαγές, αυτόματα συμφωνείτε και αποδέχεστε όλες αυτές τις αλλαγές.  Για τη δική σας ευκολία, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε και να οικειοποιείστε με τους εκάστοτε Όρους και Κανόνες Χρήσης.  Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με οποιαδήποτε τακτική μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Περιεχόμενα Ιστοσελίδας.

Όλη η ύλη, οι φωτογραφίες, ο σχεδιασμός και περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, εικαστικής εργασίας και απεικόνισης, κειμένων, λοιπών συναφών τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών τίτλων, και λοιπής πνευματικής ιδιοκτησίας είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκουν στην κατοχή της εταιρείας μας,  εκτός κι αν αναφερθεί, ή/και αποτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας διαφορετικά.  Η παρούσα ιστοσελίδα προστατεύεται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). Όλα τα διεθνή δίκαια, τίτλοι και συμφέροντα έχουν καταχωρηθεί. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας, καθώς και η ιστοσελίδα εξ' ολοκλήρου απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για την δική σας, προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση.  Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της ιστοσελίδας μας και των περιεχομένων της για σκοπούς άλλους από προσωπικούς και μη εμπορικούς καθώς επίσης και η αντιγραφή, σάρωση, εκτύπωση και κατέβασμα δεδομένων οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας, περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα για εμπορικούς ή έστω και μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, εκτός από την καθαρά προσωπική χρήση.  Σε περίπτωση που όντως το κάνετε, κανένα δικαίωμα δεν θα σας αναγνωριστεί ή αποδοθεί σε εσάς.

   

Περιορισμός Ευθύνης

Επιδίωξη της εταιρείας μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια :

 • στη λειτουργία και λειτουργικότητά της,
 • στις πληροφορίες των προϊόντων που βασίζονται
 • στις πληροφορίες των εμπορικών αντιπροσώπων,
 • στις περιγραφές των προϊόντων
 • στις τιμές των μεταφορικών

Παρόλα αυτά η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε να παρέχει εγγυήσεις :

 • Ότι η καθαυτή λειτουργικότητα ή εξ' ολοκλήρου λειτουργία του παρόντος ιστότοπου θα είναι αδιάληπτη, συνεχής ή χωρίς λειτουργικά λάθη,
 • θα υπάρχει άμεση διόρθωση και επάνοδος στη λειτουργία των λογισμικών συστημάτων σε περίπτωση που έχουν προσβληθεί από ιό/ιούς  ή σε αδυναμία λειτουργίας λόγω ύπαρξης ιού/ιών
 • ότι αυτή η δικτυακή περιοχή ή ο κεντρικός υπολογιστής που την καθιστά διαθέσιμη θα είναι χωρίς ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία
 • ότι τα προϊόντα θα είναι αξιόπιστα και ενημερωμένα από επιστημονικής απόψεως.

Ως χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη των εξόδων συντήρησης του λογισμικού σας, του εξοπλισμού σας και οποιουδήποτε εξοπλισμού συνδέεται με τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Σαν χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας, εσείς, συμφωνείτε ότι η είσοδος σας θα υπόκειται στους όρους και κανονισμούς που διέπονται από την παρούσα ιστοσελίδα και η κάθε είσοδός σας θα γίνεται σύμφωνα με τη δική σας ανάληψη των προαναφερόμενων κινδύνων.  

Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τις φθορές ή καταστροφές οποιουδήποτε είδους στον εξοπλισμό σας που θα προκληθούν από την αδυναμία ή ανικανότητα να εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας ή την μη προσβασιμότητά σας μέσω του εξοπλισμού σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είσαστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος με την παρούσα ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, θα εκτιμούσαμε την όποια επικοινωνία σας μαζί μας. Παρόλα αυτά, η μοναδική νομική σας κάλυψη, εάν και εφόσον είσαστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος από την ιστοσελίδα μας είναι να πάψετε να την χρησιμοποιείτε.


Ακρίβεια Περιεχομένου 

Προσπαθούμε συνεχώς για να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ακρίβεια για τις πληροφορίες τους. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που πληροφορίες μπορεί να είναι ελλιπείς, ανακριβείς ή απαρχαιωμένες.  Όποια τέτοια λάθη διακρίνονται είναι ανεπιτήδευτα και απολογούμαστε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία αντανακλάται στην τιμή, τη διαθεσιμότητα, ή και στο ίδιο το εμπόρευμα και επηρεάζει τις αποφάσεις σας για την αγορά του. Επιπροσθέτως, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι παρέχουμε το προϊόν και τις πληροφορίες όπως μας δίνονται (as is) και δεν αμφισβητούμε ούτε την ποιότητα ούτε την ακρίβεια των δοθέντων προφορικών ή γραπτών πληροφοριών.

Η εταιρεία μας δικαιούται:

 1. να  διορθώνει τα λάθη ή να ενημερώνει τις πληροφορίες των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση
 2. να αρνείται ή να ακυρώνει τις παραγγελίες οι οποίες ανταποκρίνονται σε προϊόντα με λανθασμένη διατίμηση
 3. να ακυρώνει ή διορθώνει τις όποιες παραγγελίες έχουν χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του πελάτη με λανθασμένη διατίμηση και να επαναπιστώνει την κάρτα με την καινούρια τιμή. Εάν η Τράπεζα κάτοχος της πιστωτικής κάρτας του πελάτη έχει ήδη καταγράψει το ποσό στον μηνιαίο λογαριασμό, τότε η εταιρεία μας υποχρεώνεται να επιστρέψει/πιστώσει με το αντίστοιχο λανθασμένο ποσό την πιστωτική κάρτα του πελάτη, αφού παρουσιαστεί από τον πελάτη το αντίστοιχο καταστατικό/μηνιαίος λογαριασμός.


Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα μας είναι εμπνευσμένα, μοναδικά και ιδιαίτερα και για αυτόν τον λόγο είναι διαθέσιμα σε λίγες ποσότητες ή χρειάζονται κάποιο χρόνο για να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας. Όταν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, γίνεται προσπάθεια να αφαιρεθεί άμεσα ή όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την ιστοσελίδα. Όταν ένα αντικείμενο αναμένεται να έρθει, επίσης προσπαθούμε να το αναφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται ή να ενημερώσουμε για πάν ενδεχόμενο τον ενδιαφερόμενο του εκάστοτε αντικειμένου.  Εάν έχετε κάποιες απορίες για τη διαθεσιμότητα των αντικειμένων σε αυτήν την ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Παρουσίαση

Στην ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια και ακρίβεια το κάθε αντικείμενο προς πώληση.  Μην ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο η οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με τα χρώματα των προϊόντων, και ότι η εταιρεία μας δεν εγγυάται για την ποιότητα των χρωμάτων που παρουσιάζει η οθόνη του υπολογιστή σας.


Αποζημίωση

Με την παρούσα συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε την εταιρεία μας, τους συνεργάτες της, υπαλλήλους της, προμηθευτές, αντιπροσώπους, συνεταίρους, διοικητικά στελέχη (γενικά όλους όσους παρέχουν υπηρεσία) για κάθε και από κάθε έξοδο, κόστος, πταίσμα, φθορά, κατάχρηση ή και καταστροφή περιλαμβανομένων των νόμιμων δικηγορικών εξόδων τα οποία θα προκληθούν στην περίπτωση που παραβιαστούν οι όροι χρήσης από:

 • όποια δραστηριότητα σας γενικώς
 • όποια δραστηριότητά σας μέσω του λογαριασμού σας που έχετε δημιουργήσει (συμπεριλαμβανομένης αμελούς ή αδικαιολόγητης συμπεριφοράς)
 • τρίτο άτομο, οικείο σας ή μη, που θα μπει στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας και πράξει τα ανωτέρω.


Προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες

Στην εταιρεία μας αναγνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που δίνετε είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τις εξατομικευμένες μας υπηρεσίες, δηλαδή για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας, να σας επιβεβαιώσουμε την αποστολή χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.


Η εταιρεία μας επιβεβαιώνει ότι:

 • δεν εμπορεύεται
 • δεν δημοσιοποιεί
 • δεν αποκαλύπτει
 • δεν πωλεί

καμία πληροφορία ή προσωπικό σας δεδομένο που μοιράζεστε μαζί μας.  Επίσης, η εταιρεία μας δεσμεύεται να ακολουθήσει και ακολουθεί τους νόμους και κανόνες που διέπονται από την Ελληνική Υπηρεσία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Οι πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς:

 • αποκτώνται και αντιμετωπίζονται δίκαια και με εμπιστευτικότητα
 • διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς και λόγους που αναφέρονται στην φόρμα εγγραφής είναι σχετικοί,  ικανοποιητικοί και καθόλου υπέρμετροι σχετικά με τον λόγο που έχουν προσκομισθεί
 • είναι ακριβείς και όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι
 • φυλάσσονται όχι περισσότερο από το χρόνο που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί η πράξη για την οποία καταχωρήθηκαν
 • φυλάσσονται με ασφάλεια
 • δεν μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς την ρητή συγκατάθεση του πελάτη/ενδιαφερόμενου.


Ιδιωτικότητα Πελάτη

Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάττουμε την προσωπική σας ασφάλεια και ιδιωτικότητα σας, είτε αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε από το πραγματικό κατάστημα.  Όποια πληροφορία συλλέγεται στην εταιρεία μας χρησιμοποιείται για να έχουν νόημα και να αξίζουν οι επισκέψεις σας κάθε φορά που βρίσκεστε στον ιστότοπο μας . Δεν διαθέτουμε για κανέναν τρίτον τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας και ούτε τις προωθούμε σε εταιρείες "direct marketing"  ή λοιπά ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης αγαθών χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Εγγυόμαστε ότι συλλέγουμε και κρατάμε στα αρχεία μας μόνο την IP address κι αυτό για να μπορεί ο κάθε πελάτης να παραγγέλνει πολλαπλά αντικείμενα κάθε φορά.  Εάν έχετε δώσει τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική αλληλογραφία που θα σας αποστέλλεται θα είναι μόνο του ενδιαφέροντος σας. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε την συγκεκριμένη αλληλογραφία, υπάρχει ο σύνδεσμος διαγραφής από τον κατάλογο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.


Ασφάλεια

Οι παραγγελίες που γίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς και προστατευόμενες. Χρησιμοποιούμε  SSL (Secure Socket Layering) με κρυπτογράφηση 128 bit για τη διασφάλιση των εμπορικών online συναλλαγών και όλων των πληροφοριών που εμπιστεύεστε σε εμάς διαμέσου του Διαδικτύου. Οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό λογισμικό έτσι ώστε να εξακριβώνεται το εάν έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά.  Επιπλέον ο πελάτης είναι καλυμμένος από τους νόμους προστασίας καταναλωτή στην περίπτωση που τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει την πιστωτική/χρεωστική κάρτα χωρίς την έγκριση του νόμιμου φορέα της.

Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας είναι τόσο σίγουρη και ασφαλής μέσω του διαδικτύου όσο και να την χρησιμοποιούσατε στο ίδιο το κατάστημα. Η χρέωση της γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος PayCenter της τράπεζας "EFG Eurobank Ergasias". Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας πληκτρολογούνται από εσάς σε σελίδα που φιλοξενείται στο web server της Eurobank και αποστέλλονται στον κεντρικό server της Τράπεζας με σύνδεση που προστατεύεται από το πρωτόκολλο SSL. Στη συνέχεια, ο server της Eurobank εγκρίνει ή απορρίπτει τη συναλλαγή και το αποτέλεσμα εμφανίζεται πίσω στις σελίδες του myhelis.com.  Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και δεν αποστέλλονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, στο server όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα μας.


Συνέπειες από δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει την ευθύνη σας προς την Τράπεζα που έχει εκδώσει τις πιστωτικές σας κάρτες (στο ποσό που προκύπτει από τη σύμβαση για την έκδοση της πιστωτικής σας κάρτας), σε περίπτωση που γίνει χρήση αυτής από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας). Η ευθύνη αυτή καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις που η μη εξουσιοδοτημένη ή δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για αγορές στην ιστοσελίδα μας δεν οφείλεται σε δικό σας σφάλμα ή αμέλεια. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της Τράπεζάς σας, ώστε να ακυρωθεί η πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα επαναπιστωθούν ή θα σας επιστραφούν.

Μέρος της πολιτικής μας είναι να προστατευόμαστε από δόλιες χρήσεις πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, για αυτό και επανεξετάζουμε με τυχαία συχνότητα τις παραγγελίες. Ενίοτε θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε ένα αντίγραφο του τελευταίου σας λογαριασμού πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για τις παραγγελίες σας. Ο μόνος λόγος που θα ενδιαφερθούμε για τον παρόν έγγραφο είναι για να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες που ήδη έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας, όπως για παράδειγμα την διεύθυνση που χρεώνονται τα στοιχεία, το ονοματεπώνυμο του κατόχου. Οι υπόλοιπες πληροφορίες κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας δεν μας ενδιαφέρουν, καλό πάντως είναι να καλύπτονται.

Νομικό πλαίσιο και ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην εταιρεία μας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.