DJI Mavic 3

Δεν υπάρχει απόθεμα 

3 other people are subscribed to back-in-stock and price-drop alert for this product

Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 
 • €1,595.96
Τιμή αγοράς : €1,741.13, κερδίζετε  €145.17
 • 8% πιο λιγο 
 • Βάρος 
  2 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.MA.00000447.01
 • UPC/ISBN
  6941565920027


 
Στο κουτί του DJI Mavic 3 θα βρείτε:
1. DJI Mavic 3 x1
2. Τηλεχειριστήριο DJI RC-N1 x1
3. Ράβδοι τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 x1
4. Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (Type-C) x1
5. Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (τυπικό Micro-USB) x1
6. Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (Lightning) x1
7. Έξυπνη μπαταρία πτήσης x1
8. Έλικες χαμηλού θορύβου (ζεύγος) x3
9. Φορητός φορτιστής 65W x1
10. Προστατευτικό κάλυμμα αποθήκευσης x1
11. Καλώδιο Type-C x1
 
 
DJI Mavic 3
Imaging Above Everything
 
 
Καταγράψτε θρυλικό περιεχόμενο με μια κάμερα Hasselblad 4/3 CMOS και απολαύστε ομαλή πτήση με πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων. Κάθε αναβάθμιση στο DJI Mavic 3 θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για το τι μπορεί να είναι η αεροφωτογραφία. Πετάξτε με το Mavic 3 και ανακαλύψτε την απεικόνιση πάνω από όλα.
 
Δύο κάμερες - Hasselblad & Tele
Κάμερα Hasselblad L2D-20c
Η κληρονομιά συνεχίζεται
 
 
 
Η εμβληματική σουηδική μάρκα φωτογραφικών μηχανών Hasselblad έχει προσαρμόσει την εναέρια κάμερα L2D-20c για το DJI Mavic 3, ενσωματώνοντας ένα 4/3 CMOS επαγγελματικής ποιότητας σε μια κομψή και συμπαγή μορφή. Τα αυστηρά πρότυπα Hasselblad εφαρμόζονται τόσο σε αλγόριθμους απόδοσης υλικού, όσο και σε αλγόριθμους λογισμικού, φέρνοντας την ποιότητα εικόνας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
 
Κάμερα 4/3 CMOS Hasselblad
Φωτογραφίες 20MP
Δυναμικό εύρος 12.8 stops
Ρυθμιζόμενο διάφραγμα f/2,8-f/11
Ισοδύναμο εστιακό μήκος 24 mm
Vision Detection Auto Focus (VDAF)
4/3 CMOS
Ένας μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας όχι μόνο προσφέρει στο Mavic 3 υψηλότερη ανάλυση και δυναμικό εύρος, αλλά επίσης καταστέλλει πιο αποτελεσματικά τον θόρυβο σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.
 
Δυναμικό εύρος 12.8 stops
Ο αισθητήρας CMOS 4/3 διαθέτει δυναμικό εύρος 12,8 stop για να διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες στα τονισμένα σημεία και τις σκιές, ανεβάζοντας την εικόνα σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Ρυθμιζόμενο διάφραγμα
Διατίθεται ρυθμιζόμενο διάφραγμα για να καλύψει τις ανάγκες του αεροφωτογράφου σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων φωτισμού.
 
Wide 84° FOV
Με βάρος μόλις 12,5 γραμμάρια, ο ισοδύναμος φακός αυτόματης εστίασης 24 mm διαθέτει 84° FOV για λήψη περισσότερων λεπτομερειών με ευκρίνεια.
 
Vision Detection Auto Focus (VDAF)
Η κάμερα Hasselblad στο Mavic 3 διαθέτει τεχνολογία VDAF, η οποία λειτουργεί με πολλαπλούς αισθητήρες όρασης για να αξιοποιεί δεδομένα απόστασης και να βελτιστοποιεί την ταχύτητα εστίασης.
 
Hasselblad Natural Colour Solution
 
 
Το Mavic 3 διαθέτει τη λύση Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), η οποία είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών φωτογραφικής εμπειρίας. Αυτό εξασφαλίζει ζωηρά ακριβή φυσικά χρώματα που φαίνονται θεαματικά ακόμη και χωρίς προεπιλογές ή μετεπεξεργασία.
 
Δεν χρειάζεται μετεπεξεργασία
Το να βασίζεται σε πολύπλοκη μετεπεξεργασία δεν ήταν ποτέ μέρος της φιλοσοφίας της Hasselblad. Ξεκινώντας από το επίπεδο εικονοστοιχείων των αισθητήρων, η Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) διασφαλίζει τη λήψη φυσικών και υψηλής ακρίβειας χρωμάτων, ανεξάρτητα από το πού τραβάτε.
 
Βαθμονόμηση σε επίπεδο εικονοστοιχείου
Για να διασφαλιστεί ότι το Mavic 3 καταγράφει χρώμα με την ίδια εμβληματική ποιότητα, με την οποία και οι άλλες κάμερες της Hasselblad, ο φακός L2D-20c υιοθετεί τα ίδια αυστηρά πρότυπα με κάθε εικονοστοιχείο του αισθητήρα βαθμονομημένο με ενσωματωμένη η HNCS.
 
Ακριβή χρώματα
Κατά τη λήψη, τα δεδομένα χρώματος RGB, που λαμβάνονται από τον αισθητήρα, θα μετατραπούν μέσω του μοναδικού αλγόριθμου επεξεργασίας εικόνας της Hasselblad και της λειτουργίας επεξεργασίας χρώματος, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά φυσικά χρώματα σε οποιαδήποτε σκηνή.
 
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους
 
 
Δημιουργήστε επαγγελματικές εικόνες με το σύστημα κάμερας Hasselblad L2D-20c.
 
 
 
Το υψηλότερο δυναμικό εύρος επιτρέπει πιο φυσικές μεταβάσεις μεταξύ των τονισμάτων και των σκιών, διατηρώντας πλούσιες οπτικές πληροφορίες με μεγαλύτερη αίσθηση βάθους.
 
 
 
Ένα μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα διατηρεί τις εικόνες καθαρές σε χαμηλό φωτισμό.
 
Επαγγελματικές προδιαγραφές βίντεο
Εγγραφή βίντεο 5.1K
DCI 4K/120fps
Apple ProRes 422 HQ[1]
Προφίλ χρωμάτων 10-bit D-Log
 
 
Το Mavic 3 χρησιμοποιεί την επαγγελματική του απόδοση απεικόνισης για την εγγραφή εναέριων βίντεο σε υψηλές αναλύσεις και ρυθμούς καρέ. Η κάμερά του συλλαμβάνει επίσης έως και ένα δισεκατομμύριο χρώματα χάρη στο χρωματικό προφίλ 10-bit D-Log, προσφέροντας φυσικές διαβαθμίσεις χρωμάτων και προηγμένη ευελιξία στη μετεπεξεργασία.
 
Το Mavic 3 Cine υποστηρίζει κωδικοποίηση Apple ProRes 422 HQ με μέγιστο ρυθμό δεδομένων 3.772 Mbps.[1] Υποστηρίζει επίσης έναν ενσωματωμένο SSD 1TB και καλώδιο δεδομένων 10 Gbps σε ταχύτητες φωτός για περαιτέρω διευκόλυνση της επαγγελματικής λήψης, επεξεργασίας και δημιουργίας.
 
Κάμερα με τηλεφακό
 
 
Μια μοναδική κάμερα με τηλεφακό κάνει τη λειτουργία Explore τον τέλειο τρόπο για να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε τις λήψεις σας.
 
28x Hybrid Zoom
162mm, f/4.4
Όταν οι σκηνές ή τα θέματα είναι μακριά, χρησιμοποιήστε την κάμερα με τηλεφακό για μεγέθυνση και εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε ακόμη και να τη χρησιμοποιήσετε για εγγραφή θεμάτων από απόσταση χωρίς να ενοχλείτε τη σκηνή.
 
Πετάξτε!
Ασφάλεια πτήσεων
Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων
 
 
 
 
Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Mavic 3 σάς επιτρέπουν να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, εστιάζοντας στην τέλεια λήψη. Πολλαπλοί αισθητήρες όρασης ευρείας γωνίας λειτουργούν απρόσκοπτα με έναν υπολογιστικό μηχανισμό όρασης υψηλής απόδοσης για να ανιχνεύουν με ακρίβεια τα εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις και να σχεδιάζουν ασφαλείς διαδρομές πτήσης.
 
Προηγμένο RTH
Ολοκληρώστε οποιαδήποτε πτήση με το Advanced RTH, η οποία επιτρέπει στο Mavic 3 να προσδιορίζει αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή επιστροφής στο αρχικό σημείο του και να ολοκληρώσει μόνο του μια ασφαλή πτήση επιστροφής.
 
Είτε ενεργοποιείται από τον χρήστη, είτε ενεργοποιείται από απώλεια σήματος, το Mavic 3 μπορεί εύκολα να επιστρέψει στο αρχικό σημείο.
 
Απολαύστε την πτήση
APAS 5.0
 
 
Το Mavic 3 κάνει επίσης την πτήση πιο διασκεδαστική με την εγγραφή που δεν διακόπτεται πλέον από εμπόδια στο δρόμο. Κατά την πτήση, το Mavic 3 αισθάνεται συνεχώς αντικείμενα προς όλες τις κατευθύνσεις και τα παρακάμπτει ομαλά και γρήγορα.
 
Απολαύστε την πτήση σας χωρίς να ανησυχείτε για σύγκρουση, ακόμα και όταν πετάτε σε περίπλοκα περιβάλλοντα.
 
 
 
Καταγράψτε ομαλά πλάνα ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια.
 
Αναβαθμισμένη απόδοση
46 λεπτά
Εκτεταμένος χρόνος πτήσης
 
8 χλμ.
Εύρος μετάδοσης βίντεο[2]
 
1080p/60fps
Ζωντανή ροή FHD High-Frame-Rate
 
Τοποθέτηση
Εντοπισμός υψηλής ακρίβειας
 
Εκτεταμένος χρόνος πτήσης
Εκτελέστε κάθε βήμα από το σχεδιασμό της διαδρομής μέχρι τη σύνθεση και ακόμη και εγγράψτε ένα βίντεο hyperlapse, όλα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Η αντίσταση στον αέρα του Mavic 3 είναι 50% ισχυρότερη από τον προκάτοχό του, χρησιμοποιώντας ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα πρόωσης και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για να παρατείνει τον χρόνο πτήσης σε απίστευτα 46 λεπτά.
 
Πετάξτε μακρύτερα, δείτε περισσότερα
Με εμβέλεια μετάδοσης 15 χιλιομέτρων, το Mavic 3 όχι μόνο πετάει μακρύτερα, αλλά μεταδίδει επίσης σήματα με υψηλότερη σταθερότητα και λιγότερη καθυστέρηση βίντεο, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ηρεμία κατά τη διάρκεια της πτήσης.
 
Μετάδοση FHD High-Frame-Rate με ομαλή ζωντανή ροή
Το Mavic 3 είναι το πρώτο drone της DJI που μπορεί να μεταδώσει ζωντανή ροή 1080p/60fps. Αυτό σημαίνει ότι η προβολή της κάμερας εμφανίζεται σε ανάλυση κοντά σε αυτήν που πραγματικά καταγράφει η κάμερα. Κάνει επίσης το Mavic 3 να ανταποκρίνεται περισσότερο στον έλεγχό σας.
 
Ένα νέο επίπεδο ασφάλειας πτήσεων: DJI Cellular Transmission Dongle
Με συνδεδεμένο το Cellular Transmission Dongle, το Mavic 3 μπορεί να μεταβεί σε δίκτυα 4G για ομαλή, σταθερή σύνδεση όταν τα σήματα O3+ εμποδίζονται από κτίρια, δέντρα ή άλλες κατασκευές. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το σύστημα μετάδοσης O3+ συντονίζεται με τη μετάδοση 4G, εναλλάσσοντας απρόσκοπτα για να εξασφαλίσει μια αδιάκοπη εμπειρία λήψης.
 
Τοποθέτηση υψηλής ακρίβειας
Η τοποθέτηση υψηλής ακρίβειας καθιστά το Mavic 3 απίστευτα σταθερό κατά την αιώρηση. Αυτό διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες, βελτιώνονται οι λήψεις μεγάλης έκθεσης και σας βοηθά να τραβήξετε πιο ομαλά βίντεο timelapse και hyperlapse.
 
Ακόμα περισσότερες λειτουργίες
Waypoints 3.0
ActiveTrack 5.0
MasterShots
Wi-Fi 6 QuickTransfer
100MP Pano
Trimmed Download
Σημειώσεις:
*Δοκιμασμένο με μοντέλο παραγωγής DJI Mavic 3 σε κλειστό περιβάλλον σε ευνοϊκές συνθήκες και ανεμπόδιστο ασύρματο σήμα. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
** Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες αυτής της σελίδας τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
Το DJI Mavic 3 Cine υποστηρίζει κωδικοποίηση Apple ProRes 422 HQ και H.264/H.265, ενώ το DJI Mavic 3 υποστηρίζει μόνο κωδικοποίηση H.264/H.265.
Ανεμπόδιστα, χωρίς παρεμβολές και όταν είναι συμβατό με την FCC. Η προδιαγραφή μέγιστης εμβέλειας πτήσης είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης για την αντοχή και την ανθεκτικότητα της ραδιοζεύξης. Ακολουθείτε πάντα τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς και πετάτε το drone σας εντός της οπτικής σας οπτικής γωνίας, εκτός εάν επιτρέπεται διαφορετικά.  


 • Κατασκευαστής
  DJI Innovations
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας 

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης 

 • Osmo Mobile 6
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  Osmo Mobile 6

  Μόνο 4 τεμάχια σε απόθεμα 
  • €137.10
 • Control Neck Strap
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  Control Neck Strap

  Μόνο 10 τεμάχια σε απόθεμα 
  • €10.00
 • DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3)
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mavic 3)

  Μόνο 8 τεμάχια σε απόθεμα 
  • €193.55
 • Foldable landing pad (50cm)
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  Foldable landing pad (50cm)

  • €20.16
 • Mavic 3 Battery Safe Bag Protective Li-Po Safe Bag Explosion-Proof
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  Mavic 3 Battery Safe Bag Protective Li-Po Safe Bag Explosion-Proof

  • €10.00

Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν αγόρασαν 

 • 50CMx3MM landing pad
  Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

  50CMx3MM landing pad

  Μόνο 3 τεμάχια σε απόθεμα 
  • €10.00