DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)

Δεν υπάρχει απόθεμα 
Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

Εξοπλισμένο με κάμερα Hasselblad και διπλές τηλεκάμερες, το Mavic 3 Pro είναι ένα drone με τριπλή κάμερα που ξεκλειδώνει νέες προοπτικές λήψης, επιτρέποντάς σας να αγκαλιάσετε περαιτέρω τη δημιουργική ελευθερία, να απαθανατίσετε συναρπαστικά τοπία, να εξερευνήσετε τη φωτογραφική αφήγηση και να δημιουργήσετε κινηματογραφικά αριστουργήματα.

 • €1,741.13
 • Βάρος 
  4 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.MA.00000656.01
 • UPC/ISBN
  6941565957061
 • Mnf#/Vendor#
  CP.MA.00000656.01

Εμβληματικό σύστημα τριών καμερών

Με μια κάμερα 4/3 CMOS Hasselblad, μια τηλεκάμερα 70 χιλιοστών και μια τηλε κάμερα 166 χιλιοστών, το Mavic 3 Pro σάς βοηθά να δημιουργήσετε εκπληκτικά έργα σε διάφορα σενάρια.


Κατανοήστε το σύστημα απεικόνισης τριπλής κάμερας με μία εικόνα

Η σειρά Mavic 3 Pro περιλαμβάνει τα πρώτα drones ναυαρχίδα της DJI με τρεις κάμερες με πολλαπλές εστιακές αποστάσεις. Χρησιμοποιεί την ίδια ευρυγώνια κάμερα 4/3 CMOS Hasselblad με το Mavic 3 και το Mavic 3 Classic. Σε σύγκριση με το Mavic 3, προσθέτει μια μεσαία τηλε κάμερα 1/1,3 ιντσών CMOS 70 mm με ενεργά pixel 48 MP. Διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη τηλεκάμερα CMOS 166 mm 1/2 ιντσών με αποτελεσματικά pixel 12 MP, παρέχοντας πιο ευέλικτες προοπτικές αεροφωτογράφησης ενώ παράλληλα ενισχύει τη δημιουργική απόδοση και την ελευθερία.

Και οι τρεις κάμερες των drones της σειράς Mavic 3 Pro υποστηρίζουν λήψη βίντεο 4K/60fps, ενώ και οι τρεις κάμερες της έκδοσης Cine υποστηρίζουν κωδικοποιητές Apple ProRes 422/422 HQ/422 LT. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε επαγγελματική δημιουργία υψηλού επιπέδου.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές εστιακής απόστασης, καλύτερα δημιουργικά εφέ και εργασία με πιο εκφραστικές λεπτομέρειες σύνθεσης και αφήγησης, η σειρά Mavic 3 Pro είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες λήψης σας.
Επιπλέον, η σειρά Mavic 3 Pro υποστηρίζει επίσης τις λειτουργίες Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), D-Log, D-Log M, HLG και άλλες λειτουργίες χρώματος, οι οποίες διατηρούν περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας και διευκολύνουν την πιο αποτελεσματική ταξινόμηση χρωμάτων στη μετά την παραγωγή .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τριπλής κάμερας;

Με ένα σύστημα τριπλής κάμερας, οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες έχουν άμεση πρόσβαση σε καλύτερη σύνθεση και δημιουργία σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Απλώς αγγίζοντας την οθόνη για εναλλαγή μεταξύ πολλών εστιακών αποστάσεων, μπορείτε να

Τραβήξτε μια φυσική εικόνα

Η εικόνα της κάμερας μεσαίου τηλεφακού είναι συμπιεσμένη και κατάλληλη για να τονίσει τη σχέση θέσης μεταξύ του θέματος και του περιβάλλοντος περιβάλλοντος.

Φέρτε τα μακρινά θέματα πιο κοντά

Η κάμερα με μακρύ τηλεφακό μπορεί να τραβήξει θέματα όπως άγρια ζωή, τρένα ή άτομα που σκαρφαλώνουν από ασφαλή απόσταση, ώστε να μην τα ενοχλεί ή να τα θέτει σε κίνδυνο.

Δημιουργήστε μια αίσθηση βάθους και χώρου

Οι ευρυγώνιες λήψεις είναι εξαιρετικές για την αποτύπωση της απεραντοσύνης ενός τομέα, καθιστώντας τους φακούς 16 mm ιδανική επιλογή για φωτογραφίες τοπίου και αρχιτεκτονικής. Τι γίνεται όμως όταν χρειάζεται να επιδείξετε ένα θέμα μέσα στο περιβάλλον ή τη σκηνή; Η πρόσφατα προστιθέμενη μεσαία τηλε κάμερα 70 mm είναι πιο ευέλικτη, επιτρέποντας μια πιο απλή σύνθεση και πιο ομαλή κίνηση πτήσης. Ειδικά σε πόλεις και άλλα στενά εναέρια περιβάλλοντα, είναι συχνά αδύνατο να υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ του drone και του θέματος για να χρησιμοποιήσετε έναν μακρύ τηλεφακό.

Με την προσθήκη της κάμερας τηλεφακού 3x στο σύστημα της τριπλής κάμερας, οι δημιουργοί έχουν πλέον πρόσβαση στη συμπίεση μιας λήψης τηλεφακού χωρίς να χρειάζεται να είναι τόσο μακριά από το θέμα. Αυτοί οι φακοί διπλής κάμερας έχουν αναβαθμιστεί για να κάνουν τις εικόνες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν με αυτούς πιο εύχρηστα.

Η αναβαθμισμένη κάμερα tele 166mm διαθέτει υψηλότερη ανάλυση και ευρύτερο διάφραγμα f/3.4. Υποστηρίζει λήψη βίντεο 4K/60fps με οπτικό ζουμ 7x και φωτογραφίες 12MP. Το υβριδικό ζουμ φτάνει έως και 28x. Μεγεθύνετε και βυθιστείτε σε πλούσιες λεπτομέρειες εικόνας.


4/3 CMOS Κάμερα Hasselblad

Η κάμερα Hasselblad τραβάει 5,1K/50fps και 4K/120fps με εύρος f/2,8 - f/11. Η νέα λειτουργία χρώματος 10-bit D-Log M υποστηρίζει την εγγραφή έως και ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Ακόμη και σε σενάρια υψηλής αντίθεσης, όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου, προσφέρει φυσικές χρωματικές διαβαθμίσεις με λεπτές λεπτομέρειες για μια οπτική εμπειρία πλήρους φάσματος. Επιπλέον, η λειτουργία D-Log M μειώνει τη δυσκολία της ταξινόμησης χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε πλήρως την αποτελεσματική μετα-παραγωγή χωρίς απώλεια ποιότητας ή ευκρίνειας εικόνας.

Apple ProRes για επαγγελματικές δημιουργίες

Το Mavic 3 Pro Cine διαθέτει υποστήριξη κωδικοποιητή Apple ProRes τριπλής κάμερας. Παρέχει εκτενείς επιλογές για επαγγελματίες δημιουργούς. Και οι τρεις κάμερες υποστηρίζουν κωδικοποίηση Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο SSD 1 TB και καλώδιο δεδομένων ταχύτητας φωτός 10 Gbps για περαιτέρω διευκόλυνση της επαγγελματικής δημιουργίας.

Μέγιστος χρόνος πτήσης 43 λεπτά

Το Mavic 3 Pro σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πετάξετε περαιτέρω απολαμβάνοντας τη δημιουργία αεροφωτογραφιών. Εκτελέστε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Το Mavic 3 Pro διασφαλίζει ότι πετάτε με ασφάλεια και δημιουργείτε με ηρεμία. Οκτώ ευρυγώνιοι αισθητήρες όρασης λειτουργούν απρόσκοπτα με έναν υπολογιστικό μηχανισμό όρασης υψηλής απόδοσης για να ανιχνεύουν με ακρίβεια τα εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις και να σχεδιάζουν μια ασφαλή διαδρομή πτήσης για την αποφυγή τους.

Μετάδοση βίντεο HD 15 χλμ

Το DJI O3+ υποστηρίζει απόσταση μετάδοσης έως και 15 km και ζωντανή τροφοδοσία 1080p/60fps, για πιο ομαλό έλεγχο. Μετρήθηκε σε εξωτερικό, ανοιχτό περιβάλλον, χωρίς παρεμβολές και με συμμόρφωση FCC. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή. Δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις RTH στην εφαρμογή DJI Fly κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.

Συναρπαστική καθηλωτική πτήση

Απολαύστε το καθηλωτικό FPV όταν χρησιμοποιείτε DJI Γυαλιά FPV μαζί με το DJI RC Motion 2. Απολαύστε αληθινά χρώματα, ακριβείς λεπτομέρειες και χειριστήρια κίνησης που κάνουν την πτήση μαγευτική.

Automatic Flight Experience

Πτήση με αποθηκευμένα σημεία

Το Mavic 3 Pro σχεδιάζει αυτόματα μια διαδρομή πτήσης με βάση τα προκαθορισμένα σημεία διαδρομής του χρήστη και μπορεί να επαναλαμβάνει με ακρίβεια διαδρομές.

Cruise Control

Ρυθμίστε το Mavic 3 Pro να πετάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς να πιέζετε συνεχώς τους μοχλούς ελέγχου. Αυτό κάνει την πτήση μεγάλων αποστάσεων αβίαστη και συμβάλλει στη μείωση του κουνήματος κατά τον χειροκίνητο έλεγχο για πιο ομαλή κίνηση της κάμερας.

Σύνθετη Επιστροφή στο σπίτι

Πάντα να τελειώνετε σε υψηλό επίπεδο με τη Σύνθετη Επιστροφή στο σπίτι (RTH). Αυτή η λειτουργία αυτόματης επιστροφής μπορεί να καθορίσει αυτόματα μια ασφαλή και αποτελεσματική διαδρομή πτήσης πίσω στο σημείο προέλευσης. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του Advanced RTH και του παραδοσιακού RTH, το αεροσκάφος μπορεί εύκολα να παρακάμψει εμπόδια στη διαδρομή RTH. Η νέα λειτουργία AR RTH Route μπορεί να εμφανίσει το σημείο καταγωγής και τη διαδρομή πτήσης στη διεπαφή λειτουργίας για να παρουσιάσει πιο άμεσες οπτικές πληροφορίες στους χρήστες.


Mavic 3 Pro με DJI RC-περιεχόμενα συσκευασίας

 • Κατασκευαστής
  DJI
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας