DJI Inspire 3

Δεν υπάρχει απόθεμα 
Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα 

Στην κορυφή της εναέριας κινηματογράφησης, το DJI Inspire 3 προσφέρει πρωτοφανή απόδοση ροής εργασίας, γλώσσα κάμερας και δημιουργική ελευθερία. Αυτό το all-in-one κάμερα 8K drone δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες κινηματογραφιστές να μεγιστοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες οποιασδήποτε λήψης και να κυριαρχήσουν στο αόρατο.

 • €12,394.35
 • Βάρος 
  10 Kgr
 • Κωδικός 
  CP.IN.00000024.01
 • UPC/ISBN
  6941565948625

Κυριαρχήστε στο αόρατο

Ο ορισμός της ισχύος και της απόδοσης

Κομψή, ολοκληρωμένη σχεδίαση

Το Inspire 3 είναι ένα επαγγελματικό drone με κάμερα που υιοθετεί μια ρευστή νέα σχεδίαση που λαμβάνει πλήρως υπόψη την αεροδυναμική για τη μείωση της αντίστασης του αέρα.

Η μέγιστη ταχύτητα κατάδυσης έχει αυξηθεί από τα 9 m/s του Inspire 2 σε 10 m/s, ενώ η κατακόρυφη ταχύτητα ανόδου/κάθοδος έχει αυξηθεί από 6 m/s και 4 m/s σε 8 m/s. [1]

Η ισχυρή ικανότητα ελιγμών προσφέρει απόκριση, ακριβή έλεγχο και εκτεταμένο χρόνο πτήσης έως και 28 λεπτά
. [2]

Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας αποθήκευσης υιοθετούν σχέδια που ενσωματώνονται άψογα στο πλαίσιο του αεροσκάφους για μινιμαλιστική εμφάνιση και μοντέρνα βιομηχανική αισθητική.

Κληρονομώντας την κλασική μεταμορφώσιμη διαμόρφωση της σειράς Inspire, το Inspire 3 χρησιμοποιεί μια ολοκαίνουργια σχεδίαση που υποστηρίζει δομές Pan 360° και Tilt Boost. Όταν το σύστημα προσγείωσης είναι χαμηλωμένο, το αντίζυγο υποστηρίζει λήψη χωρίς εμπόδια 80° προς τα πάνω, [3] δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να τραβήξουν εντυπωσιακά καινοτόμες λήψεις.

Tilt Boost
360° Pan

Travel Mode


Από την εξωτερική σχεδίαση μέχρι την εσωτερική δομή, κάθε λεπτομέρεια του Inspire 3 εξετάστηκε προσεκτικά και βελτιστοποιήθηκε


Χωρική Νοημοσύνη Πέρα από Όρια

Σύστημα πτήσης ακριβείας υψηλής κινητικότητας

Τοποθέτηση RTK σε επίπεδο εκατοστού

Το Inspire 3 ενσωματώνει τεχνολογία εντοπισμού θέσης RTK υψηλής ακρίβειας που χρησιμοποιείται σε βιομηχανίες όπως η αρχιτεκτονική και η τοπογραφία για να προσφέρει ακρίβεια σε επίπεδο εκατοστού. [4] Σε σύγκριση με την παραδοσιακή τοποθέτηση σε επίπεδο μετρητή που υποστηρίζεται από τα Παγκόσμια Δορυφορικά Συστήματα Πλοήγησης (GNSS), το RTK όχι μόνο καθιστά τις πτήσεις πιο σταθερές, αλλά και τον προγραμματισμό της διαδρομής πτήσης πιο ακριβή, βελτιώνοντας σημαντικά τη δημιουργική απόδοση.


Οι κεραίες RTK έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο του αεροσκάφους με νέα στοιβαγμένη κεραμική σχεδίαση, η οποία επιτρέπει τρεις τύπους GNSS (GPS, BeiDou και Galileo) και παρέχει τοποθέτηση διπλής συχνότητας μέχρι το επίπεδο του εκατοστού. Ενεργοποιώντας ένα δίκτυο RTK [5] ή ρυθμίζοντας έναν κινητό σταθμό D-RTK 2, [6] οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν εντοπισμό θέσης υψηλής ακρίβειας χωρίς να τοποθετήσουν πρόσθετες μονάδες.

Προσαρμοσμένο δίκτυο RTK

Σταθμός Βάσης RTK

Χρησιμοποιήστε το προσαρμοσμένο RTK δικτύου απευθείας σε περιοχές που καλύπτονται από RTK. Απλώς ενεργοποιήστε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο DJI RC Plus και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή NTRIP για να επιτρέψετε στο Inspire 3 να λαμβάνει ολοκληρωμένα δεδομένα για γρήγορο και ακριβή εντοπισμό θέσης.
Σε περιβάλλοντα χωρίς κάλυψη δικτύου RTK, η λειτουργία RTK μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη ρύθμιση ενός κινητού σταθμού D-RTK 2. Στη συνέχεια, το Inspire 3 μπορεί να λάβει ολοκληρωμένα δεδομένα από τον κινητό σταθμό για ακριβή εντοπισμό θέσης.

Προσανατολισμός διπλής κεραίας

Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος του Inspire 3 διαθέτουν ενσωματωμένη στοιβαγμένη κεραμική κεραία, παρέχοντας ισχυρή ικανότητα κατά των μαγνητικών παρεμβολών για περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας και της ασφάλειας πτήσης.


Waypoint Pro

Ειδικά σχεδιασμένο για εναέρια κινηματογράφηση, το Waypoint Pro επιτρέπει τον σχεδιασμό πτήσης και πλάνο με ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων ρυθμίσεων. Με τις νέες λειτουργίες Repeatable Routes και 3D Dolly, μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μια καινοτόμος εμπειρία αυτοματοποιημένης λήψης. Επιπλέον, η τοποθέτηση σε επίπεδο εκατοστών RTK εξασφαλίζει πιο ακριβή σχεδιασμό και εκτέλεση διαδρομής πτήσης. Είτε κάνετε σόλο γυρίσματα είτε σε επαγγελματικό συνεργείο, χρησιμοποιήστε το Waypoint Pro για να κυριαρχήσετε ακόμα και σε πολύ περίπλοκες σκηνές.

Επαναλαμβανόμενες διαδρομές

Χρησιμοποιώντας επαναλαμβανόμενες διαδρομές, το αεροσκάφος θα πετά αυτόματα στην ίδια διαδρομή και θα διατηρήσει όλες τις προκαθορισμένες παραμέτρους όπως το υψόμετρο, την ταχύτητα, τη γωνία κάμερας και τις ρυθμίσεις της κάμερας. Η επανάληψη της ίδιας αποστολής πτήσης επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να εκτελούν αβίαστα δύσκολες λήψεις ή να πετούν σε διαφορετικές ώρες στο ίδιο μέρος για να δημιουργήσουν εύκολα timelapse μεγάλης διάρκειας που καταγράφουν μεταβάσεις όπως μέρα σε νύχτα ή εποχή σε εποχή

3D Dolly

Το 3D Dolly μπορεί να προσομοιώσει έναν γερανό, μια καλωδιακή κάμερα ή μια κουκλίτσα σε σετ ταινιών, ενώ υπερβαίνει κατά πολύ τους περιορισμούς αυτών των συσκευών.

Αφού σχεδιάσει μια διαδρομή πτήσης, ο κινηματογραφιστής μπορεί να ελέγχει χειροκίνητα το αεροσκάφος για να κινείται κατά μήκος της διαδρομής εμπρός και πίσω, ενώ προσαρμόζει παραμέτρους όπως η ταχύτητα, η γωνία αντίζυγο και άλλα ανάλογα με τις ανάγκες της λήψης. Αυτό καθιστά τις πολύπλοκες κινήσεις της κάμερας σε επίπεδο κινηματογράφου ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές και μπορεί να προσφέρει βελτιωμένα οπτικά εφέ.

Spotlight Pro

Αναβαθμισμένο από το Inspire 2, το Spotlight Pro δίνει τη δυνατότητα στους σόλο δημιουργούς να έχουν περισσότερες δυνατότητες λήψης. Βασισμένο σε ισχυρούς αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, το Inspire 3 υποστηρίζει την αυτοματοποιημένη αναγνώριση και κλείδωμα θέματος για άτομα, οχήματα και σκάφη με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον προκάτοχό του.

Λειτουργία παρακολούθησης - Follow mode

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Follow Spotlight Pro, το αεροσκάφος και η κάμερα του gimbal προσανατολίζονται προς την ίδια κατεύθυνση και παραμένουν κλειδωμένα στο θέμα, έτσι ώστε ο πιλότος να μπορεί να τραβήξει κυκλικές λήψεις χωρίς χειροκίνητες ρυθμίσεις καδράρωσης.


Ελέυθερη λειτουργία - Free mode

Στη λειτουργία Free, χάρη στο 360° gimbal pan του Inspire 3, η κάμερα gimbal μπορεί να παραμείνει κλειδωμένη σε ένα θέμα, ενώ ένας μόνος πιλότος χρησιμοποιεί την κάμερα FPV για να ελέγχει το περιβάλλον του και να ελέγχει τη διαδρομή πτήσης με μεγαλύτερη απόκριση για να επιτύχει πιο περίπλοκες κινήσεις της κάμερας. εύκολα.

Πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με εννέα οπτικούς αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν ένα ισχυρό πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης που μπορεί να ανιχνεύσει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις και να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για την πτήση. [7]

Για πρώτη φορά, μια κάμερα fisheye προστέθηκε σε κάθε έναν από τους τέσσερις βραχίονες προσγείωσης. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στην αποφυγή εμποδίων από το πλαίσιο του αεροσκάφους όταν το σύστημα προσγείωσης είναι ανυψωμένο και επιτρέπει την ανίχνευση οριζόντιων εμποδίων όταν το σύστημα προσγείωσης χαμηλώνει.

Προσαρμόσιμη ανίχνευση εμποδίων

Επιπλέον, το Inspire 3 διαθέτει μια νέα προσαρμόσιμη λειτουργία που βοηθά στη διασφάλιση μεγαλύτερης ασφάλειας πτήσεων και περισσότερη δημιουργική ελευθερία. Η οριζόντια, η ανοδική και η καθοδική ανίχνευση εμποδίων μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανεξάρτητα και ένα εύρος ειδοποίησης εμποδίων μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα για να ταιριάζει σε διαφορετικά σενάρια. [8]

Όταν η ενεργή αποφυγή είναι απενεργοποιημένη, οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν την απόσταση από ένα εμπόδιο στην οθόνη πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν ηχητική ειδοποίηση όταν ένα εμπόδιο βρίσκεται εντός μιας καθορισμένης εμβέλειας χωρίς το αεροσκάφος να εκτελεί αυτόματη κίνηση αποφυγής. Αυτό φέρνει νέες δυνατότητες σε επαγγελματικές εναέριες ομάδες που θέλουν να επιτύχουν πιο περίπλοκη γλώσσα κάμερας.

Υπερευρυγώνια Νυχτερινής όρασης FPV Κάμερα

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με μια νέα κάμερα FPV με αισθητήρα 1/1,8 ιντσών με μέγεθος pixel 3μm, εξαιρετικά ευρεία DFOV 161° και δυνατότητα μετάδοσης ζωντανών ροών έως και 1080p/60fps. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το DFOV είναι περίπου διπλασιασμένο. Αυτή η κάμερα FPV προσφέρει πιο εντυπωσιακή ικανότητα ανίχνευσης φωτός, επιτρέποντας στους πιλότους να παρατηρούν το περιβάλλον τους ζωντανά και καθαρά, ακόμη και τη νύχτα, και να διασφαλίζουν μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας πτήσης.

Inspire 3

Μέγεθος αισθητήρα
1/1.8"
DFOV
161°
Ποιότητα ζωντανής ροής
1080p/60fps


Inspire 2

Μέγεθος αισθητήρα
1/7.5"
DFOV
84°
Ποιότητα ζωντανής ροής
480p/30fps

Δείτε το βίντεο σύγκρισης

Μια εκπληκτική νέα εναέρια προοπτική


Σύστημα απεικόνισης Full-Frame 8K

Προσαρμοσμένος αισθητήρας 8K

Η ελαφρύτερη κάμερα τριών αξόνων πλήρους κάδρου της DJI, η X9-8K Air, έχει κατασκευαστεί ειδικά για το Inspire 3 για να ανεβάσει την κινηματογράφηση με drone στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας της DJI, CineCore 3.0, που υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή έως και 8K/25fps βίντεο CinemaDNG [9] καθώς και 8K/75fps [10] Apple ProRes RAW βίντεο, [9] καλύπτοντας τις ανάγκες κορυφαίας ποιότητας φιλμ και τηλεοπτικές παραγωγές.

Εσωτερική εγγραφή ProRes RAW έως
Εσωτερική εγγραφή CinemaDNG έως
8K/75fps
8K/25fps


Το 8K σημαίνει εναέρια πλάνα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που διατηρεί την αληθινή υφή κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι, με σαφήνεια που εντυπωσιάζει το κοινό όταν προβάλλεται σε μεγαλύτερες οθόνες. Το RAW φέρνει πλήρως τον αισθητήρα του X9-8K Air, παρέχοντας άφθονο χώρο για οπτικά εφέ και ταξινόμηση χρωμάτων.

Στη λειτουργία S&Q, το X9-8K Air υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο έως πλήρους καρέ 4K/120fps ProRes RAW χωρίς περικοπή, παρέχοντας πιο δημιουργικές επιλογές επεξεργασίας

Διπλό εγγενές ISO

Το X9-8K Air υποστηρίζει διπλό εγγενές ISO. Στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και κάτω, προσφέρει EI 800/4000, υποστηρίζοντας τα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται συνήθως σε παραγωγές ταινιών και τα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Σε πάνω από 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, διατίθεται EI 320/1600.

Αυτό επιτρέπει στο X9-8K Air να καταγράφει εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες και ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και αστικά τοπία ή παραλίες με χαμηλό φωτισμό, φέρνοντάς το στο ίδιο επίπεδο με τις επαγγελματικές επίγειες κινηματογραφικές κάμερες.

14+ στάσεις δυναμικού εύρους

Το X9-8K Air καλύπτει 14+ στάσεις δυναμικού εύρους, το οποίο αποτυπώνει πλούσιες λεπτομέρειες τονισμού και σκιάς σε περίπλοκα σενάρια φωτισμού, όπως ανατολή και δύση του ηλίου. Το υψηλό δυναμικό εύρος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για μετα-επεξεργασία, διατηρώντας τα γνήσια χρώματα ακόμα και μετά από σημαντικές ρυθμίσεις έκθεσης.

EI Κλίμακα του γκρι (30fps και κάτω)
EI Κλίμακα του γκρι (πάνω από 30 fps)


Φακοί στήριξης DL [11]

Κληρονομώντας την ιδιόκτητη βάση DL της DJI, το X9-8K Air είναι συμβατό με έναν επιπλέον υπερευρυγώνιο φακό πλήρους κάδρου F2.8 18 mm και έναν νέο τηλεφακό (θα κυκλοφορήσει αργότερα) [12] πάνω από τον προηγούμενο πλήρη φακό -επιλογές φακών πλαισίου DL 24/35/50 mm F2.8. Και οι πέντε φακοί είναι ειδικά κατασκευασμένοι για εναέρια κινηματογράφηση. Τα περιβλήματα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ, μονοκόκ ανθρακονήματα, επομένως ο ελαφρύτερος φακός ζυγίζει μόλις 178 g, ικανοποιώντας την απαίτηση του Inspire 3 για εξαιρετικά υψηλή ευελιξία.

Ο νέος φακός full-frame DL 18 mm F2.8 ASPH είναι ειδικά κατασκευασμένος για εναέρια κινηματογράφηση 8K. Με ένα DFOV πλήρους κάδρου 100°, το εστιακό μήκος 18 mm μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, καθιστώντας το εξαιρετικά χρήσιμο για την αποτύπωση του μεγαλείου μεγαλύτερων θεμάτων όπως τα βουνά και η αρχιτεκτονική. Επιπλέον, όταν πλησιάζετε από κοντά ένα θέμα, η εξαιρετικά ευρεία γωνία μπορεί να δημιουργήσει μια πρόσθετη οπτική ένταση. Η υψηλή ευκρίνειά του και η καλά ελεγχόμενη χρωματική εκτροπή επιτρέπουν επίσης στον φακό να καταγράφει εικόνες 8K με πλουσιότερες λεπτομέρειες και αληθινά χρώματα.


Σύστημα χρωμάτων DJI Cinema (DCCS)

Βασισμένο στην ώριμη χρωματική επιστήμη και τεχνολογία της DJI, το σύστημα χρωμάτων DJI Cinema επιτρέπει στο X9-8K Air να διατηρεί αυθεντικά χρώματα που επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση της εναέριας κινηματογράφησης. Αυτό ισχύει για φυσικά περιβάλλοντα και αστικά τοπία, και επίσης αποτυπώνει με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού. Το DCCS διασφαλίζει την εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ X9-8K Air και επίγειων κινηματογραφικών καμερών, όπως η DJI Ronin 4D, παρέχοντας σταθερό χρωματικό στυλ από αέρα σε έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες των ροών εργασίας μετά την παραγωγή ταινιών.

Συγχρονισμός κωδικού χρόνου πολλαπλής κάμερας

Μέσω της θύρας 3,5 χιλιοστών του αεροσκάφους, μπορείτε να συγχρονίσετε τον κωδικό χρόνου μεταξύ του εξοπλισμού στον αέρα και στο έδαφος. Όταν αντιμετωπίζετε άφθονα πλάνα από πολλές κάμερες, ο συγχρονισμός χρονικού κωδικού καθιστά τη διαδικασία επεξεργασίας σημαντικά πιο απλοποιημένη και αποτελεσματική.


Σύστημα μετάδοσης και ελέγχου βίντεο O3 Pro

DJI RC Plus

Το Inspire 3 έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο επαγγελματικού επιπέδου, το DJI RC Plus, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 7 ιντσών 1.200 nit με υψηλή φωτεινότητα για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει επίσης θύρα εξόδου HDMI, μαζί με πολλά κουμπιά και καντράν στο μπροστινό, πίσω και επάνω μέρος, που επιτρέπουν τη γρήγορη και διαισθητική λειτουργία. Οι λειτουργίες κουμπιών μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συνήθειες των χρηστών και να προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία λειτουργίας.Η ενσωματωμένη μπαταρία του RC Plus παρέχει χρόνο λειτουργίας περίπου 3,3 ώρες και επεκτείνεται σε 6 ώρες με μια εξωτερική μπαταρία WB37. [11] Υποστηρίζει επίσης εναλλαγή μπαταρίας για τη βελτίωση της δημιουργικής απόδοσης.
Εκτός από την κλασική διεπαφή ελέγχου πτήσης, η νέα εφαρμογή DJI Pilot 2 για το Inspire προσθέτει μια διεπαφή παρακολούθησης ποιότητας κινηματογράφου, η οποία επιτρέπει τον απλό και άνετο έλεγχο πληροφοριών όπως η έκθεση της κάμερας, οι προδιαγραφές βίντεο, η εστιακή απόσταση και η γωνία αντίζυγο, ικανοποιώντας εύκολα τις απαιτήσεις παρακολούθησης των χειριστών και των ΑΣ.

Περιλαμβάνονται επίσης επαγγελματικά αξεσουάρ όπως λουράκι και στήριγμα μέσης για πιο άνετη και αποτελεσματική χρήση μεγάλης διάρκειας.

Μετάδοση βίντεο Cinema-Grade O3 Pro [13]

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με το O3 Pro, το πιο πρόσφατο σύστημα μετάδοσης βίντεο ποιότητας κινηματογράφου της DJI, το οποίο επιτρέπει μέγιστη απόσταση μετάδοσης 15 km σε λειτουργία απλού ελέγχου [14] και 12 km [15] σε λειτουργία διπλού ελέγχου. Τόσο η κάμερα gimbal όσο και η κάμερα FPV υποστηρίζουν ζωντανές ροές 1080p/60fps και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση 90 ms. [16] Σε σύγκριση με το σύστημα μετάδοσης βίντεο Lightbridge του Inspire 2, το O3 Pro έχει κάνει ένα άλμα γενεών στην απόσταση μετάδοσης, την καθυστέρηση και τη συνολική σταθερότητα.

Για πρώτη φορά, οι ζωντανές ροές 4K/30fps υποστηρίζονται επίσης με μέγιστη απόσταση μετάδοσης 5km για να καλύψει τις ανάγκες παρακολούθησης UHD και ζωντανής ροής στο σετ. [17]

Inspire 3

Μέγιστο εύρος μετάδοσης βίντεο (Μονός έλεγχος)
Μέγιστο εύρος μετάδοσης βίντεο (Διπλός έλεγχος)
Μέγιστος ρυθμός καρέ ζωντανής ροής
Μέγιστη ανάλυση ζωντανής ροής
15 km12 km1080p/60fps4K/30fps


inspire 2

Μέγιστο εύρος μετάδοσης βίντεο (Μονός έλεγχος)
Μέγιστο εύρος μετάδοσης βίντεο (Διπλός έλεγχος)
Μέγιστος ρυθμός καρέ ζωντανής ροής
Μέγιστη ανάλυση ζωντανής ροής
7 km7 km720p/30fps720p/30fps


Ανεξάρτητες συνδέσεις για διπλό έλεγχο [18]

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η εμπειρία διπλού ελέγχου του Inspire 3 έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Δύο τηλεχειριστήρια μπορούν να λαμβάνουν ζωντανές ροές και να ελέγχουν το drone ανεξάρτητα, έτσι ώστε ο χειριστής και ο χειριστής του αντίζυγου να μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις στο σετ. Αυτό σπάει τους περιορισμούς του Inspire 2 όσον αφορά τη δέσμευση του πρωτεύοντος και δευτερεύοντος συνδέσμου ελέγχου.

Εάν ο πιλότος χάσει το σήμα του αεροσκάφους, ο χειριστής του αντίζυγου είναι πλέον σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο του αεροσκάφους για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι ή να προσγειωθεί απευθείας.

Συμβατό με το οικοσύστημα DJI PRO

Διπλός Έλεγχος
(Σενάριο 1)
Διπλός Έλεγχος
(Σενάριο 2)
Έλεγχος Τριών χειριστών (Σενάριο 1)
Έλεγχος Τριών χειριστών (Σενάριο 2)

Υποστηρίζει απομακρυσμένη οθόνη DJI High-Bright [11]

Εκτός από το RC Plus, το Inspire 3 επιτρέπει επίσης τη χρήση του DJI High-Bright Remote Monitor ως δεύτερο τηλεχειριστήριο. Η απομακρυσμένη οθόνη μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το Inspire 3 για να λαμβάνει ζωντανές ροές και μπορεί ακόμη και να ελέγχει το αντίζυμο και την εστίαση όταν είναι προσαρτημένες οι χειρολαβές Ronin 4D. [11] Οι θύρες HDMI [19] και SDI [19] στην απομακρυσμένη οθόνη μπορούν επίσης να εξάγουν ζωντανές ροές σε άλλες συσκευές παρακολούθησης.

Υποστηρίζει το DJI Τρικαναλικό Follow Focus [11]

Ως μέλος του οικοσυστήματος DJI PRO, το νέο DJI Three-Channel Follow Focus μπορεί να μεταδώσει σήματα ελέγχου στο Inspire 3 μέσω του συστήματος μετάδοσης O3 Pro (αυτό απαιτεί μια τηλεχειριστήρια παρακολούθησης DJI High-Bright για να λειτουργεί ως ενδιάμεση συσκευή). Με την εστίαση παρακολούθησης τριών καναλιών, το εξολκέα εστίασης μπορεί να επιτύχει ακριβή έλεγχο απομακρυσμένης εστίασης και ρυθμίσεις διαφράγματος χωρίς βήμα για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ασύρματης παρακολούθησης και ελέγχου.

* Όταν το DJI Three-Channel Follow Focus χρησιμοποιείται με δύο τηλεχειριστήρια DJI RC Plus, το ενδιάμεσο DJI High-Bright Remote Monitor πρέπει να συνδεθεί στο RC Plus του χειριστή gimbal μέσω καλωδίων HDMI και USB A-C. Αυτό επιτρέπει την πιλοτική λειτουργία, τον έλεγχο των αντίζυγων και τον έλεγχο εστίασης να γίνονται ανεξάρτητα από το καθορισμένο προσωπικό.

Υποστηρίζει DJI Master Wheels [11]

Όταν ένα DJI High-Bright Remote Monitor αντιστοιχίζεται ως δεύτερος ελεγκτής (ως ενδιάμεσος στο οικοσύστημα PRO), το αντίζυγο του Inspire 3 μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας τους DJI Master Wheels. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία ελέγχου αντίζυγο ίση με το Ronin 2 για να ανταποκρίνεται στις λειτουργικές συνήθειες των κινηματογραφιστών.


Υποστηρίζει μετάδοση DJI [11]

Με το DJI Transmission, το Inspire 3 υποστηρίζει εκτεταμένη παρακολούθηση στο σετ. Συνδέστε ένα RC Plus σε έναν πομπό βίντεο DJI με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Broadcast. [20] Στη συνέχεια, οι ζωντανές ροές μπορούν να μεταδοθούν σε απεριόριστο αριθμό απομακρυσμένων οθονών, βελτιώνοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του συντονισμού.


Κατασκευασμένο για ολοήμερες λήψεις


Αποτελεσματική λειτουργία πλήρους σεναρίου

Σύστημα διπλής μπαταρίας

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα διπλής μπαταρίας TB51, το οποίο χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία χημείας μπαταριών για βελτιστοποιημένη αξιοπιστία και απόδοση.

Οι μπαταρίες TB51 είναι μικρότερες, ελαφρύτερες, πιο βελτιωμένες και υψηλότερης τάσης σε σύγκριση με το TB50. Παρέχουν μέγιστο χρόνο πτήσης 28 λεπτών [2] και υποστηρίζουν εναλλαγή εναλλαγής με επανασχεδιασμένη απελευθέρωση μπαταρίας που επιτρέπει την αβίαστη συνεχή λειτουργία.

Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας πέσει κάτω από 18 ° C (64 ° F), η μπαταρία θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία αυτόματης θέρμανσης, διατηρώντας επαρκή απόδοση πτήσης ακόμη και σε τοποθεσίες με θερμοκρασίες έως -20 ° C (-4 ° F). 
.Νέος Διανομέας φόρτισης μπαταρίας

Ο ολοκαίνουργιος πτυσσόμενος διανομέας φόρτισης μπαταρίας επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της απόδοσης φόρτισης και του μεγέθους αποθήκευσης. Μπορεί να χωρέσει οκτώ μπαταρίες. Στη γρήγορη λειτουργία, μπορεί να φορτίσει δύο μπαταρίες στο 90% σε μόλις 35 λεπτά [21] και οκτώ μπαταρίες στο 100% σε μόλις 160 λεπτά. [21] Η παρεχόμενη θύρα USB-C 65W μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ενός RC Plus.


DJI PROSSD 1TB Περιλαμβάνεται

Η DJI PROSSD 1TB που περιλαμβάνεται  στην συσκευασία υποστηρίζει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 900Mbps [22] και το βίντεο μπορεί να διαβαστεί σε υπολογιστή απευθείας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C σε USB-C χωρίς να απαιτείται συσκευή ανάγνωσης καρτών.


Αποθήκευση και μεταβάσεις

Η πρόσφατα σχεδιασμένη θήκη τρόλεϊ είναι εξοπλισμένη με μια επεκτεινόμενη λαβή, δύο πλευρικές λαβές και τέσσερις τροχούς κίνησης 360 μοιρών, κάνοντας τις μεταβάσεις και τη μεταφορά αβίαστη. Επιπλέον, δύο αριθμημένες κλειδαριές είναι εξοπλισμένες για πρόσθετη ασφάλεια. Η καλοσχεδιασμένη θήκη τρόλεϊ μπορεί να αποθηκεύσει ένα αεροσκάφος, μια φωτογραφική μηχανή με αντίζυγο X9-8K Air, δύο τηλεχειριστήρια RC Plus, τέσσερις φακούς, δώδεκα μπαταρίες, δύο κόμβους φόρτισης μπαταριών, τρία σετ προπέλες και άλλα αντικείμενα. Οι νέοι αναδιπλούμενοι έλικες ταχείας απελευθέρωσης αποθηκεύονται εύκολα και δεν απαιτούν επανεγκατάσταση πριν από κάθε πτήση.Υποσημειώσεις

* Ελέγξτε και τηρήστε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.

** Όλα τα δεδομένα δοκιμάστηκαν με ένα μοντέλο παραγωγής DJI Inspire 3 σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.

*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σε αυτήν τη σελίδα τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους σχετικούς τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

**** Πριν από τη χρήση, το Inspire 3 πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Pilot 2.1. Δοκιμασμένη πλήρης ταχύτητα όταν πετάτε σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.

2. Μετρήθηκε όταν πετάτε προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα με το σύστημα προσγείωσης κατεβασμένο σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ, και εγγραφή 4K/24fps H.264 (S35 ) βίντεο έως ότου η μπαταρία φτάσει στο 0%. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή.

3. Μετρήθηκε με χρήση φακού DL 50 mm με χαμηλωμένο σύστημα προσγείωσης και το αεροσκάφος να αιωρείται σε περιβάλλον χωρίς αέρα.

4. Όταν το RTK είναι απενεργοποιημένο, το DJI Inspire 3 χρησιμοποιεί την τοποθέτηση GNSS από προεπιλογή.

5. Πριν χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο δίκτυο RTK, επικοινωνήστε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο για να αγοράσετε την υπηρεσία.

6. Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 πωλείται χωριστά.

7. Η ανίχνευση εμποδίων είναι απενεργοποιημένη όταν το σύστημα προσγείωσης βρίσκεται σε διαδικασία ανύψωσης ή κατέβασμα. Όταν ο εξοπλισμός προσγείωσης είναι κατεβασμένος, υπάρχουν τυφλά σημεία αποφυγής εμποδίων στις μπροστινές-αριστερές και εμπρός-δεξιές περιοχές του αεροσκάφους περίπου 20°.

8. Προσαρμοσμένο εύρος πέδησης αποφυγής εμποδίων: 2-10 μέτρα οριζόντια, 1-3 μέτρα προς τα πάνω και 1 μέτρο προς τα κάτω. Προσαρμοσμένο εύρος ειδοποίησης ανίχνευσης εμποδίων: 2,1-30 μέτρα οριζόντια, 1,1-10 μέτρα προς τα πάνω και 1,1-10 μέτρα προς τα κάτω.

9. Το κλειδί άδειας χρήσης πωλείται χωριστά.

10. Η λήψη βίντεο 8K/75fps απαιτεί αναλογία διαστάσεων πλήρους καρέ 2,4:1 και Apple ProRes RAW σε λειτουργία S&Q.

11. Πωλείται χωριστά.

12. Ο νέος τηλεφακός θα κυκλοφορήσει αργότερα.

13. Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή.

14. Μεγαλύτερη απόσταση μετάδοσης βίντεο σε λειτουργία απλού ελέγχου: Κάμερα FPV: περίπου. 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 1080p/60fps): περίπου. 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 4K/30fps): περίπου. 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC).

15. Μεγαλύτερη απόσταση μετάδοσης βίντεο σε λειτουργία διπλού ελέγχου: Κάμερα FPV: περίπου. 12 km (FCC), 6,4 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 1080p/60fps): περίπου. 11,2 km (FCC), 5,6 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 4K/30fps): περίπου. 4 km (FCC), 2,4 km (CE/SRRC/MIC).

16. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας gimbal μετρήθηκε κατά την εγγραφή βίντεο 4K/60fps ProRes RAW. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας FPV μετρήθηκε με ισχυρά σήματα μετάδοσης βίντεο.

17. Μόνο όταν ο ρυθμός καρέ είναι 30 fps και κάτω.

18. Όταν χρησιμοποιείτε διπλά τηλεχειριστήρια, βεβαιωθείτε ότι οι κεραίες και των δύο τηλεχειριστηρίων είναι στραμμένες προς το αεροσκάφος και ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μεταξύ των τηλεχειριστηρίων και του αεροσκάφους. Διαφορετικά, ένα τηλεχειριστήριο με κακό σήμα μπορεί να βλάψει την ποιότητα επικοινωνίας του άλλου.

19. Η θύρα βρίσκεται στο DJI Remote Monitor Expansion Plate, το οποίο πωλείται χωριστά.

20. Η απόδοση μετάδοσης διαφέρει στη λειτουργία εκπομπής.

21. Δοκιμάστηκε σε θερμοκρασία δωματίου 25° C (77° F) σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον και είναι μόνο για αναφορά.

22. Μετρήθηκε χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο δεδομένων USB-C σε USB-C στο Apple MacBook Pro 2021 (τσιπ Apple M1 Max).

 • Κατασκευαστής
  DJI Innovations
 • Aircraft…………………….
  …………………………………...
 • Μοντε΄λο
  T740
 • Βάρος
  Περίπου 3,995 g (περιλαμβάνει κάμερα gimbal, δύο μπαταρίες, φακό, PROSSD και έλικες)
 • Μέγιστο βάρος απογείωσης
  Πε΄ριπου 4,310 g
 • Εύρος ακρίβειας αιώρησης
  "Κάθετα:
  ±0.1 m (με οπτική σταθεροποίηση)
  ±0.5 m (με GNSS σταθεροποίηση)
  ±0.1 m (με RTK σταθεροποίηση)
  Οριζόντια:
  ±0.3 m (με οπτική σταθεροποίηση)
  ±0.5 m (με GNSS σταθεροποίηση)
  ±0.1 m (με RTK σταθεροποίηση)"
 • Ακρίβεια θέσης RTK (διόρθωση RTK)
  "1 cm + 1 PPM (οριζόντια)
  1.5 cm + 1 PPM (κάθετα)"
 • Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα
  "Pitch: 200°/s
  Roll: 200°/s
  Yaw: 150°/s"
 • Μέγιστη γωνία κλίσης
  "N Mode: 35°
  S Mode: 40°
  A Mode: 35°
  T Mode: 20°
  Emergency Brake: 55°"
 • Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης
  "8 m/s
  Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά."
 • Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης
  "Κάθετα: 8 m/s
  Tilt: 10 m/s
  Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά."
 • Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα
  "94 kph
  Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά."
 • Μέγιστη ύψος πτήσης πάνω από το επίπεδο της θάλασσας
  "Βασικοί έλικες: 3800 m
  Υψηλού υψόμετρου έλικες: 7000 m
  Μετρήθηκε σε περιβάλλον με ελαφρύ άνεμο με την κάμερα και τον φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά."
 • Μέγιστη αντίσταση ανέμου
  "Απογείωση/Προσγείωση: 12 m/s
  Σε πτηση: 14 m/s
  Μέτρηση στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά."
 • Μέγιστο χρόνος πτήσης σε σταθερό σημείο
  "Περίπου 25 λεπτά
  Μετρήθηκε κατά την αιώρηση σε περιβάλλον χωρίς ανέμους στο επίπεδο της θάλασσας με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ, με ανυψωμένο εξοπλισμό προσγείωσης και εγγραφή βίντεο 4K/24fps H.264 (S35) έως ότου η μπαταρία φτάσει στο 0%. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή."
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης
  "Περίπου 28 λεπτά (μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμε΄νος)
  Περίπου 26 λεπτά (μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
  Μετρήθηκε σε πτήση προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ και εγγραφή βίντεο 4K/24fps H.264 (S35) μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 0 %. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή."
 • Μοντέλο Μοτέρ
  DJI 3511s
 • Σύστημα πλοοήγησης GPS
  GPS + Galileo + BeiDou
 • Μοντέλο Έλικες
  "Βασικοί έλικες: DJI 1671
  Υψηλού υψόμετρου έλικες: DJI 1676"
 • Θερμοκρασία λειτουργίας
  -20° έως 40° C (-4° έως 104° F)
 • Διαγώνια Απόσταση
  "Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος: 695 mm
  Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμε΄νος: 685 mm"
 • Διαστάσεις σε Λειτουργία ταξιδιού
  "Ύψος: 176 mm
  Πλάτος: 709.8 mm
  Μήκος: 500.5 mm"
 • Κάμερα
  ………………………………………..
 • Αισθητήρας
  35mm full-frame CMOS
 • Μέγιστη ανάλυση
  "Φωτογραφία: 8192×5456
  Βίντεο: 8192×4320"
 • Ανάλυση βίντεο
  View detailed list
 • Υποστηριζόμενοι Φακοί
  "DL 18 mm F2.8 ASPH φακός
  DL 24 mm F2.8 LS ASPH φακός
  DL 35 mm F2.8 LS ASPH φακός
  DL 50 mm F2.8 LS ASPH φακός"
 • Αρχείο φωτογραφίας
  JPG, DNG
 • Αρχείο βίντεο
  MOV, CinemaDNG
 • Λειτουργίες
  Capture, Record, Playback
 • Λειτουργία έκθεσης
  P, A, S, M
 • Τύπος κλείστρου
  Ηλεκτρονικό
 • Ταχύτητα κλείστρου
  8-1/8000 s
 • Ισορροπία λευκού
  "AWB MWB (2000K-10000K)"
 • Έυρος ISO
  "Φωτογραφία
  ISO: 100-25600
  Βίντεο
  EI: 200-6400"
 • Anti-flicker
  Capture Mode: Auto, 50 Hz, 60 Hz, OFF
 • Εύρος γωνιακής απόσβεσης
  "Σταθερή πτήση: ±0.002°
  Σε πτήση: ±0.004°"
 • Μέθοδος εγκατάστασης
  Γρήγορης απελευθέρωσης
 • Μηχανικό εύρος
  "Tilt:
  -128° έως +110° (Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμε΄νος)
  -148° έως +90° (Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
  Roll: -90°έως +230°
  Pan: ±330°"
 • Ελεγχόμενο εύρος
  "Tilt (Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμε΄νος):
  Πριν την επέκταση ορίου pitch: -90° to +30°
  Μετά την επέκταση ορίου pitch: -115° to +100°
  Tilt (Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος):
  Πριν την επέκταση ορίου: -90° to +30°
  Μετά την επέκταση ορίου: -140° to +75°
  Roll: ±20°
  Pan: ±300°"
 • Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου
  "Με το DJI RC Plus:
  Tilt: 120°/s
  Roll: 180°/s
  Pan: 270°/s
  Με το DJI Master Wheels
  Tilt: 432°/s
  Roll: 432°/s
  Pan: 432°/s"
 • Βάρος
  Περίπου 516 g (χωρίς φακούς)
 • Σύστημα μετάδοσης
  ………………………………….
 • Σύστημα μετάδοσης βίντεο
  O3 Pro
 • Ποιότητα Ζωντανής Προβολής
  "Κάμερα FPV: έως 1080p/60 καρέ
  Κάμερα gimbal: έως 1080p/60 καρέ, 4K/30 καρέ"
 • Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit ζωντανής προβολής
  50 Mbps
 • Μέγιστη απόσταση μετάδοσης
  "Μονή λειτουργία ελέγχου:
  Κάμερα FPV: περίπου 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC)
  Κάμερα Gimbal (1080p/60 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC)
  Κάμερα Gimbal (4K/30 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC)

  Διπλή λειτουργία ελέγχου:
  Κάμερα FPV: περίπου 12 km (FCC), 6.4 km (CE/SRRC/MIC)
  Κάμερα Gimbal (1080p/60 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 11.2 km (FCC), 5.6 km (CE/SRRC/MIC)
  Κάμερα Gimbal (4K/30 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 4 km (FCC), 2.4 km (CE/SRRC/MIC)
  Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή."
 • Καθυστέρηση μετάδοσης
  "Κάμερα FPV: 90 ms
  Κάμερα Gimbal: 90 ms
  Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας gimbal μετρήθηκε κατά την εγγραφή βίντεο 4K/60fps ProRes RAW. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας FPV μετρήθηκε με ισχυρά σήματα μετάδοσης βίντεο."
 • Συχνότητα λειτουργίας
  "2.4000-2.4835 GHz
  5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz)
  5.725-5.850 GHz
  Σε ορισμένες χώρες και περιοχές, οι συχνότητες 5,1 και 5,8 GHz απαγορεύονται ή η συχνότητα 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς."
 • Ισχύς πομπού (EIRP)
  "2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
  5.1 GHz: <23 dBm (CE)
  5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)"
 • Μπαταρία
  ………………………………….
 • Μοντέλο
  TB51 Intelligent Battery
 • Χωρητικότητα
  4280 mAh
 • Ονομαστική Τάση
  23.1 V
 • Τύπος
  Li-ion
 • Χημικό Σύστημα
  LiCoO2
 • Ενέργεια
  98.8 Wh
 • Βάρος
  Περίπου 470 g
 • Θερμοκρασία λειτουργίας
  -20° έως 40° C (-4° έως 104° F)
 • Θερμοκρασία φόρτισης
  "-20° έως 40° C (-4° έως 104° F)
  Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από 10° C (50° F), η μπαταρία θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία αυτόματης θέρμανσης. Η φόρτιση σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας κάτω από 0° C (32° F) μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας."
 • Μέγιστη ισχύς φόρτισης
  411 W
 • Φόρτιση μέσω του σκάφους
  Δεν υποστηρίζεται
 • Πολυφορτιστής
  ……………………………………...
 • Είσοδος
  100-240 V AC, max 8 A
 • Έξοδος
  26.4 V, 7.8 A
 • Συνολική Ονομαστική Έξοδος
  476 W, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης φόρτισης 65W PD της θύρας USB-C
 • Χρόνοι Φόρτισης
  "Fast Mode: περίπου 35 λεπτά έως 90%
  Standard Mode: περίπου 55 λεπτά έως 100%
  Silent Mode: περίπου 80 λεπτά έως 100%
  Δοκιμασμένο σε θερμοκρασία δωματίου 25° C (77° F) και σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον. Στη λειτουργία Γρήγορης Φόρτισης, κάθε ζεύγος μπαταριών φορτίζεται κατά 90% διαδοχικά και στη συνέχεια, οκτώ μπαταρίες φορτίζονται μαζί στο 100%."
 • Θερμοκρασία φόρτισης
  -20° έως 40° C (-4° έως 104° F)
 • Βάρος
  Περίπου 1,680 g
 • Κάρτα μνήμης
  …………………………………...
 • Τύπος κάρτας
  DJI PROSSD 1TB
 • Σύστημα Αισθητήρων
  ………………………………………..
 • Μπροστά
  "Εύρος μέτρησης: 1.5-48 m
  Αποτελεσματική Ταχύτητα Ανίχνευσης: ≤15 m/s
  Οπτικό πεδίο:
  Οριζόντια 90°, Κάθετα 103° (μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
  Οριζόντια 72°,Κάθετα 103° (μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος)"
 • Πίσω
  "Εύρος μέτρησης: 1.5-48 m
  Αποτελεσματική Ταχύτητα Ανίχνευσης: ≤15 m/s
  Οπτικό πεδίο: Οριζόντια 90°, Κάθετα 103°"
 • Πλάγια
  "Εύρος μέτρησης: 1.5-42 m
  Αποτελεσματική Ταχύτητα Ανίχνευσης: ≤15 m/s
  Οπτικό πεδίο: Οριζόντια 90°, Κάθετα 85°"
 • Άνω
  "Εύρος μέτρησης: 0.2-13 m
  Αποτελεσματική Ταχύτητα Ανίχνευσης: ≤6 m/s
  Οπτικό πεδίο: Μπροστά και Πίσω 100°, Δεξιά και Αριστερά 90°"
 • Κάτω
  "Εύρος μέτρησης: 0.3-18 m
  Αποτελεσματική Ταχύτητα Ανίχνευσης: ≤6 m/s
  Οπτικό πεδίο: Μπροστά και Πίσω 130°, Δεξιά και Αριστερά 160°"
 • Περιβάλλον λειτουργίας
  "Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά και Πάνω: επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και επαρκή φωτισμό (lux >15)
  Προς τα κάτω: Επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και διάχυτη ανακλαστικότητα >20% (π.χ. τοίχοι, δέντρα, άνθρωποι), επαρκής φωτισμός (lux >15)
  Η ανίχνευση εμποδίων είναι απενεργοποιημένη όταν το σύστημα προσγείωσης βρίσκεται σε διαδικασία ανύψωσης ή κατέβασματος. "
 • Εύρος μέτρησης αισθητήρα υπερύθρων ToF
  0-10 μέτρα
 • Χειριστήριο
  ……………………………………….
 • Μοντέλο
  RM700B
 • Χρόνος λειτουργίας
  "Ενσωματωμένη μπαταρία: περίπου 3.3 ώρες
  Ενσωματωμένη μπαταρία και επιπλέον εξωτερική μπαταρία: περίπου 6 ώρες"
 • Συχνότητα λειτουργίας
  "2.4000-2.4835 GHz
  5.725 GHz-5.850 GHz
  Σε ορισμένες χώρες και περιοχές, οι συχνότητες 5.1 GHz και 5.8 GHz απαγορεύονται ή η συχνότητα 5.1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς."
 • Έξοδος βίντεο
  HDMI
 • Τροφοδοσία
  Ενσωματωμένες μπαταρίες ή εξωτερική μπαταρία
 • Συντονισμένη Λειτουργία
  Υποστηρίζει διπλό έλεγχο και συντονισμό μεταξύ πολλών χειριστών
 • Κατανάλωση Ρεύματος
  12.5 W
 • Θερμοκρασία λειτουργίας
  -20° to 50 °C (-4° to 122° F)
 • Θερμοκρασία αποθήκευσης
  "-30° έως 45° C (-22° έως 113° F) (για ένα μήνα)
  -30° έως 35° C (-22° έως 95° F) (από ένα έως τρείς μήνες)
  -30° έως 30° C (-22° έως 86° F) (από τρείς μήνες έως ένα χρόνο)"
 • Μπαταρία
  "Ενσωμετωμένη μπαταρία: 3250mAh-7.2V (a set)
  Εξωτερική μπαταρία: WB37 Intelligent Battery"
 • Πρωτόκολλο Wi-Fi
  Wi-Fi 6
 • Συχνότητες λειτουργίας Wi-Fi
  "2.4000-2.4835 GHz
  5.150-5.250 GHz
  5.725-5.850 GHz"
 • Ισχύς πομπού Wi-Fi (EIRP)
  "2.4 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
  5.1 GHz: <26 dBm (FCC), <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
  5.8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)"
 • Πρωτόκολλο Bluetooth
  Bluetooth 5.1
 • Συχνότητες λειτουργίας Bluetooth
  2.4000-2.4835 GHz
 • Ισχύς πομπού Bluetooth (EIRP)
  < 10 dBm
 • Εφαρμογή
  DJI Pilot 2
 • Κάμερα FPV
  161°
 • Ανάλυση Κάμερας FPV
  1920×1080@60 καρέ
κριτικές πελατών 
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να προσθέσετε μια κριτική 

Σχετικά προϊόντα 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας 

Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν αγόρασαν