Τηλεκατευθυνόμενα

Τηλεκατευθυνόμενα

Το να βρεις ένα κατάστημα που να έχει τα πάντα σε στοκ είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο εδώ στο myhelis.com είναι αυτό που έχουμε πετύχει. Ξεκινήσαμε το πάθος μας το 2003 με τα τηλεκατυθυνόμενα ελικόπτερα  και προχωρήσαμε στα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα με το τελικό σημείο να καλυφθούν τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα  αποκτώντας  την τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς, μαζί με οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά τα μοντέλα. Η έκφραση να δουλεύω σκληρά και να παίζω σκληρά, δεν ήταν ποτέ πιο αληθινή , αποδεικνύουμε όλα αυτά τα χρόνια  ότι ο τηλεκατυθυνόμενος μοντελισμός είναι πραγματικά στο DNA μας.
Η μετέπειτα υποστήριξη είναι πολύ σημαντική, γι'αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεστε. Εμείς δεν εστιάζουμε μόνο στην πρώτη πώληση, και προσπαθούμε παρέχοντας σας  με  σωστές πληροφορίες να μην αγοράσετε προϊόντα που δεν σας χρειάζονται . Η κατανόηση των απαιτήσεων πριν από την αγορά είναι πολύ σημαντική. Οι τηλεφωνικές  μας γραμμές είναι ανοιχτές, για οποιαδήποτε βοήθεια και απαντάμε σε όλα τα  μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Διαθέτουμε πληθώρα  ανταλλακτικών τόσο για ανταλλακτικά τηλεκατυθυνόμενων αυτοκινήτων RC, ανταλλακτικά τηλεκατυθυνόμενων ελικοπτέρων και ανταλλακτικά τηλεκατυθυνόμενων αεροπλάνων.
Η γκάμα των τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων  εκτείνεται από ελικόπτερα για αρχάριους έως μοντέλα κλάσης 700 πλήρους μεγέθους, η γκάμα των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων μας εκτείνεται μεταξύ Off Road, On Road, Crawlers και ακόμη και RC Tanks για παθιασμένους ανθρώπους. Όλοι οι τύποι που προσφέρονται είτε σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα RC είτε σε αυτοκίνητα Nitro RC
Κλείνοντας όλα αυτά, διαθέτουμε όλα τα υποστηρικτικά προϊόντα, όπως πομπούς και δέκτες  RC, υποστήριξη σε μπαταρίες Lipo και niMh με φορτιστές, εργαλεία και αξεσουάρ, σχεδόν όλα όσα χρειάζονται για τον RC Radio Controller Μοντελιστή.

Best Sellers 

Drop αντικείμενα εδώ για να ψωνίσετε 
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας